Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Mirror parkIng aid

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mirror parkIng aid

Salutare am un w203 din 2005 si i-am activat din tester functia convenience in care am "mirror setting parking aid" in care am "on si off" ,dar nu stiu cum sa o fac sa functioneze ....Am tot incercat dar nimic...
    Astept idei...

Functia nu se poate folosi daca nu ai pachetul de scaune cu memorie. Nivelul pana la care coboara oglinda din dreapta atunci cand cuplezi in marsarier trebuie intai setat si memorat, iar tu, daca nu ai pachetul cu memorie, degeaba activezi din tester, ca nu ii poti memora pozitia de coborare.
    Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

Comment

Cel mai bun raspuns din tot forumul.
      Multumesc.

Comment

Dar pot activa functia de cornering sa se aprinda proiectoarele cand virez?

Comment

Sigur poti,eu o am activata la a mea.

Comment

Buna ziua.Voiam sa va intreb cum pot activa si eu pe w204 mai multe functii din tester?Cumnatul meu este mecanic si as avea la cine sa apelez.Trebuie un anumit program?Tu cum ai activat functia cornering?Mersi!

Comment

Am folosit star-ul.Gasesti acolo tot ce vrei dar trebuie rabdare.

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF