Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Leduri + drl w204 2009

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Leduri + drl w204 2009

Salut.

Am si eu mai multe intrebari legate de led-uri pe interior si pozitie plus drl.

1. Daca pun led-uri la interior, se pastreaza efectul de dimming?
    2. Cu ce led-uri schimb becurile de la pozitii ca sa aiba aceeasi culoare cu xenon-ul de 4300k?
    3. Drl a pus cineva? Ma intereseaza sa pastrez si proiectoarele de ceata. Vreau mai mult pentru menajarea xenoanelor ziua mai mult decat pentru aspect.
    Am vazut ca as avea 2 optiuni:
    A. https://m.emag.ro/set-2-module-lumin.../pd/DZBLLBBBM/
    sa le prind cumva de bara, undeva deasupra proiectoarelor. Nu stiu daca intra intre proiector si bara (pe grila proiectoarelor), iar gauri in bara nu as da. Astea imi plac ca au ceva controller cu efect de dimming cand se aprinde faza scurta.
    B. https://www.piese-autonext.ro/set-lu...gn=direct_link
    Astea sunt direct integrate in grila proiectorului, dar nu au efect de dimming.

Pareri?

Mersi mult.

Are si varianta b dimming. Mi-am pus eu. Iti pot da mai multe detalii daca vrei.
    Last edited by vladmarcu; 03-07-2015, 13:23 PM.

Comment

Chiar te rog. Eventual daca poti sa pui 2 poze si sa imi spui cum se comporta. Ai oprit daylight driving lights din meniul din bord (cel la care se lucrează de pe volan?). Sau cum functioneaza la tine ledurile respective si de unde ai luat curent?

Comment

Daca masina ta este Euro5, atunci electronica ei suporta proiectoare LED originale, cu functie dimming, fara nici o modificare complicata sau periculoasa.
        http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

E euro 4, din 2009. Am vazut ca si pe astea s-au pus cele originale, dar trebuie renuntat la proiectoarele halogen. Eu as vrea sa le pastrez.

Comment

Ledurile vin cu un modul care are patru fire de culori diferite. Un fir l-am legat de firul principal (rosu) care alimenteaza cutia cu sigurante care se afla in partea stanga sub capota. Un fir este masa, il legi de caroserie. Mai ai doua fire pe care le-am legat in felul urmator: unul de plusul de la faza scurta care diminueaza cu 50% lumina ledurilor atunci cand aprind faza scurta si pe celalalt l-am legat de plusul de la proiectoare care stinge ledurile atunci cand aprind proiectoarele.

Comment

Ok. Pana la 40 km/h proiectoarele se aprind dupa cum virezi de volan. Ledurile se sting si se aprind pe rand, invers fata de cum merg proiectoarele?
              La grila proiectoarelor a trebuit modificat ceva sau doar ai dat jos plasticul argintiu si l-ai pus pe asta in loc?
              Last edited by reneftw; 03-08-2015, 21:14 PM.

Comment

Acea functie trebuie dezactivata. Ledurile se vor stinge amandoua, nu pe rand.
                Pentru montare ar trebui data bara jos si inlocuit doar plasticul acela. Nu trebuie modificat nimic.

Comment

Multumesc frumos. Deci trebuie dezactivat cornering. E nevoie de star pentru asta?
                  Poti te rog sa imi dai un PM cu nr de telefon sa te sun sa imi zici mai multe?

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF