Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Stergatoare w203

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stergatoare w203

Mai oameni buni, cu riscul de a parea stupid va rog sa imi ziceti si mie dimensiunie lamelor de stergatoare de la mb w203, an 2000

Nu de alta dar am schimbat curand lamele cu unele de 24' pa artea soferului si de 22' la pasager. Problema e ca nici unul nu merge bine. Cel de 24' cred ca e prea lung si spre margine nu exercita suficienta forta si lasa urme, iar cel de 22' se agata in marginea din dreapta a parbrizului.

Acum ma gandesc sa pun de 22' la sofer si de 21' la pasager, insa vreau si parerea vaostra inainte sa fac asta.

Mersi.

Incearca sa masori vechile lamele si atunci vei sti exact de ce dimensiuni ai nevoie pentru fiecare stergator.

Comment

mersi..... am facut asta, si de aceea am si dimensiunile date mai sus, de 24' respectiv 22'.
      insa masina e la mana a doua si este posibil ca vechiul proprietar sa fi schimbat dimensiunile de-a lungul timpului si de aceea intreb aici si pe alti posesori de w203. poate, de fapt, dimensiunile originale ale stergatoarelor sunt altele.

Comment

Originally posted by copaeg View Post
        mersi..... am facut asta, si de aceea am si dimensiunile date mai sus, de 24' respectiv 22'.
        insa masina e la mana a doua si este posibil ca vechiul proprietar sa fi schimbat dimensiunile de-a lungul timpului si de aceea intreb aici si pe alti posesori de w203. poate, de fapt, dimensiunile originale ale stergatoarelor sunt altele.
        Pai daca acelea au fost bune ka dimensiuni inseamna ca trebuie sa fie bune si acestea puse de tine. Poate sant montate pe dos, eventual incearca sa le intorci invers (nu sa le schimbi dreapta cu stanga).

Uite ce am gasit aici... http://www.motor-talk.de/forum/scheibenwischer-ersetzt-t782954.html

"Hier mal ein paar Daten:

Original:
        vorne 600 und 550mm
        (MOPF 2x 550mm; Nachrüstung mit Wischerarm = 180€)
        hinten (T-Modell) 400mm

Bosch:
        S833 passt nicht ! (Auch wenn die Länge stimmt.)
        A550S (Audi A4 & A6) 550 und 530mm passen

SWF:
        Vorne SWF-Nummer 119764 ( Volvo S60 / V70) 600 und 530 mm lang.
        Hinten SWF-Nummer 119727 ( Saab 9.3 enthält 2 Blätter) und ist 400 mm lang

Wie gesagt, ich habe die SWF-Wischer vom Volvo drauf."

Traducere :
        "Iată câteva detalii:

Original:
        600mm şi 550mm pe fata
        (MOPF 2x 550mm; retrofitting Wischerarm = 180 €)
        Spate (model T) 400mm

Bosch:
        S833 nu se potrivesc! (Chiar şi în cazul în care lungimea este corectă.)
        A550S (cele de Audi A4 & A6) 550mm şi 530mm se potrivesc

SWF:
        SWF fata art.numărul 119.764 (de Volvo S60 / V70) 600mm şi 530mm lungime.
        SWF spate art.numărul 119.727 (9,3 Saab contine 2 foi) şi este de 400 mm lungime

După cum am spus, am stergatoare SWF, de Volvo pe el."
        Last edited by orca; 09-11-2008, 14:27 PM.
        .. ________ ..
        o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
        (Oo\==/oO)
        ..U...............U.
        Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
        http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Multumesc mult pt detalii. Ma ajuta fff mult.

cred ca o sa mut pe cel de 22' de la pasager la sofer, iar in dreapta o sa iau unul de 21'.
          exacta asa cum zice in specificatiile stergatoarelor bosch.

Comment

Salut
            Am mers astazi la un service(nu dealer Mercedes) pentru schimbarea arcurilor si am cerut un pret pentru schimbarea stergatoarelor dar mi s-a spus ca nu se gasesc decat pe origine si sunt 300 RON.
            Am vazut ca au o prindere diferita (mult mai rapida si mai OK din punctul meu de vedere) dar nu pot sa cred ca nu exista si aftermarket (Valeo, Bosch..etc)
            Ati gasit stergatoare aftermarket care sa se poata monta in locul celor originale ?

Comment

Arunca o privire aici:

Iti poti selecta masina, modelul, anul fabricatiei etc. Ce vezi mai sus e pentru un C200K din 2004. Eu le-am luat in vara si sunt ok. Se potrivesc perfect.

Trimis de pe al meu R70 folosind Tapatalk

Comment

Multumesc pentru ajutor !!
                Vad ca prinderea este cea corecta .. o sa merg la un magazin cu codul sa imi aduca.

Comment

Salut! Am w204 si vreau sa reglez diuzele de la stergatoare sa bata mai in sus,stie cineva cum se pot ridica?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

Eu, la masina anterioara Audi A4 B5, le-am reglat cu ajutorul unui ac de cusut, am introdus varful acului in orificiul din care iese lichidul de parbriz si le pozitionam cum doream. Trebuie sa le reglezi cu finete si dupa fiecare reglare probezi sa vezi unde ajunge lichidul si apoi mai modifici, doar daca mai este nevoie, bafta !
                    Coadă

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF