Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Renuntare la sigle spate

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Renuntare la sigle spate

Salut! Ma intereseaza daca se poate renunta la siglele de pe spate (in cazul meu C200 si CDI) fara sa afectez cumva vopseaua. Un prieten mi-a spus ca ar fi doar lipite, nu cu gauri in tabla masinii cum sunt la altele.
    Multumesc!

Originally posted by vladmarcu View Post
    Salut! Ma intereseaza daca se poate renunta la siglele de pe spate (in cazul meu C200 si CDI) fara sa afectez cumva vopseaua. Un prieten mi-a spus ca ar fi doar lipite, nu cu gauri in tabla masinii cum sunt la altele.
    Multumesc!
    Salut.
    Eu am desfacut la mine si sunt lipite cu banda dublu adeziva (oricum ceva similar).
    Bafta.

Comment

Nu raman urme pe vopsea?

Comment

Sunt lipite doar. Iti dai seama daca apesi mai atare pe una ca se misca datorita benzii adezive.

Comment

Faci un mic polish la zona aia.

Comment

Subscriu si eu la ce au spus colegii , mai adaug doar , sa folosesti aer cald (feon) pt a putea elimina siglele cu usurinta.

Comment

Exact la asta ma gandeam si eu. Sa folosesc un uscator de par. Ciudat este ca cei de la Mercedes considera spatele fara sigle o optiune si cer bani pentru asta.

Comment

Da la VW este la fel(parca 50 euro era),deci dezlipesti scrisul si te apropii cu pasi repezi de full options.

Comment

Sa-mi fie iertat off-topic-ul, dar eu stiam ca nu sunt implicate costuri pentru ca masina sa vina neinscriptionata (cel putin la Mercedes).

Comment

Scrisul dupa cum au zis si colegii se poate inlatura insa emblema mercedes din spate nu. Spor

Comment

Pentru indepartarea siglelor se foloseste un pistol cu aer cald / feon acestea fiind lipite cu banda dublu adeziva. Pe vopsea in locul lor vor ramane urme de la adeziv ce pot fi indepartate cu Mafra Decaflash de exemplu, dupa care un mic polish (chiar si manual) rezolva orice urma ramasa.

Comment

Working...
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF