Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Carkit Nokia la C200

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Carkit Nokia la C200

    Am Carkit Nokia pe C200 W203 si am incercat cu un Nokia61 dar nu imi vedea telefonul... desi acesta se comutase in Handsfree.
    Mesajul de pe display era tot NO PHONE...

    Are cineva idee daca se mai seteaza ceva pentru activare?
    Last edited by nickbal; 10-21-2008, 12:48 PM.
    W203 - 2001

  • #2
    Am incercat acelas lucru si cu un Nokia 6210 si am ajuns la acelas rezultat.
    Chiar nu are nimeni carkit Nokia pe mertz?

    Se poate spune eventual cu ce telefon merge acest carkit?
    W203 - 2001

    Comment


    • #3
      Revin si cu niste poze cu acest carkit buclucas si poate stie cineva pt ce tip de telefon a fost gandit el initial si pe unde mai trebuie gadilat sa mearga.
      Attached Files
      W203 - 2001

      Comment


      • #4
        Car-kitul la mercedes este pentru anumite modele nu exista un carkit universal decat cel prin bluetooth. din cate vad ar merge un 6310i, eventual sa cauti o mufa cu care sa se adapteze si alte telefoane din gama nokia
        DIESEL FAN

        Comment


        • #5
          Originally posted by dark_mind View Post
          Car-kitul la mercedes este pentru anumite modele nu exista un carkit universal decat cel prin bluetooth. din cate vad ar merge un 6310i, eventual sa cauti o mufa cu care sa se adapteze si alte telefoane din gama nokia
          O fi el pentru un anumit model dar nu scrie niciunde pentru care.

          Asa cum vezi tu ca merge cu 6310i, eu mai vad ca merge si cu 6310 fara "i", si cu 6210 cu "i" si fara "i", cu 6110, cu 5110, 5120 si cred ca ar mai fi cateva.

          Ideea este ca am incercat cu 5110, 6110 si 6210 si nu merge cu niciunul. Singura miscare ar fi ca la 5110 daca sunt sunat cu el conectat, se porneste radioul dar in loc sa sune in boxe si sa activeze comenzile de pe volan, radioul isi vede de treaba lui, ca si cum l-as fi pornit eu.
          W203 - 2001

          Comment


          • #6
            carkit nokia

            Buna seara baieti si fete, am si eu un carkit pt nokia la un c200 si am avut pana acuma un nokia 6210,dar am cumparat recent un nokia 6310i si pe asta nu il vede,de ce?stie cineva?trebuie o setare sau a fost cineva in situatia mea?va rog sa ma ajutati.

            PS.sunt membru nou,si inca nu prea stiu cum sa va intreb cate ceva.Astept un raspuns de la voi!!

            Comment


            • #7
              faruri tuning depo

              Am si eu o intrabare daca stie cineva cum sant farurile tuning DEPO,sant bune nu se aburesc, bate bine lumina in ele, am un w203 din 2001.Un raspuns daca stie cineva?

              Comment


              • #8
                Car Kit

                Salut,

                Uite un link cu destul de multe informatii despre asta:


                Dupa parerea mea acesta este pentru: 6100 6610i 7250i
                Asta este parerea mea bazata pe aspect, in comparatie cu ce vad pe net (http://cgi.ebay.co.uk/Mercedes-Nokia...item19bbdbf2d5)
                Nu este identic cu ce ai tu in poze, dar are mufele pozitionate in acelasi fel (restul nu pera au mufa rotunda pentru antena exterioara).

                Bafta
                W203 - 2004

                Comment


                • #9
                  In car kit-ul meu se potriveste 6310 si 6310i.Am bagat 2 tel dar imi apare pe ecran NO REMOTE.sunt setari pe care trebuie sa le fac si eu nu stiu?

                  Comment


                  • #10
                    Am si eu acelasi model de car-kit ca si nickbal si nu stiu ce model de telefon s-ar potrivi pentru el si cum l-as putea face sa functioneze. Am inteles ca dupa ce faci rost de un telefon trebuie sa mergi la reprezentanta MB ca sa-ti introduca nr. de telefon in computerul masinii.

                    Mai detine careva informatii despre acest lucru?
                    C200 Kompressor 1998cmc 120kw (2001)

                    Comment


                    • #11
                      Salut

                      Din cate am citit pe forumurile de afara, doar anumite tipuri de Nokia merg pe carkit.
                      Adica sa spunem ca tie iti trebuie 6210 pentru modelul tau de carkit, dar nu orice 6210 o sa mearga. Sunt anumite serii de 6210 care or sa functioneze. Cel mai bine este sa intrebi la reprezentanta.

                      Comment


                      • #12
                        Am acelasi tip de car kit pe masina si am fost la un magazin cu telefoane second-hand unde mi-a probat vanzatorul cca 5-6 telefoane Nokia 6210, 6210i, 6310,6310i, fara niciun rezultat. Am cumparat un 6210 si-l tin ca si design, insa nu functioneaza car kitul. Cand pun contactul imi arata ca incarca insa dupa ce pornesc masina nu mai indica nimic si in display , la bord, am NO PHONE.
                        Nu stiu care este modelul de telefon ce s-ar potrivi la acest model de car kit.

                        Comment


                        • #13
                          Sal. Ca sa iti mearga tel. pe car kit telefonul trebuie sa aiba 2 abtipilduri cu mercedes unu pe baterie si unu pe tel cand desfaci bateria la sim acolo. la mine numai asa a mers... Respect
                          Am un 6210 fara i

                          Comment


                          • #14
                            Salut

                            Adevarat. Etichetele acelea arata ca respectivul telefon este compatibil cu carkitul de pe mercedes. Asta am citit si eu pe forumuri.
                            Numai bine!

                            Comment


                            • #15
                              Va multumesc pt raspunsuri. Ramane sa caut telefon Nokia 6210 cu sigla mercedes pe el.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF