Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Se poate monta pachetul chrome exterior?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Se poate monta pachetul chrome exterior?

La un w204 care nu a avut din fabrica se poate monta pachetul chrome exterior?

Se poate, buzunarul sa vrea. E scump bine .

Comment

Originally posted by vegeftw View Post
      Se poate, buzunarul sa vrea. E scump bine .
      cat ar costa? trebuie schimbat ceva sau doar se aplica benzile cromate? Se poate face retrofit la reprezentante?

Comment

Eu te sfatuiesc sa stai linistit , daca totusi esti decis mergi pe varianta din dezmembari.

Comment

Baghetele crom pt bari se infig in spatii pe care barile model clasic nu le au. Astfel cel putin pt bari, daca vrei pachet crom devine f scump.

Pt anumite modele exista un retrofit pt cateva repere crom, daca vrei pune seria si ne uitam
          http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Da, se poate , mi-am pus eu originale anul trecut la Maff Tuning, ca n-aveam din fabrica.

Da, sunt scumpe a naibii rahațelele alea de plastic.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF