Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Reconditionare plafon

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Reconditionare plafon

Salut,

As dori o recomandare pentru a reconditiona plafonul.
    S-a desprins tapiteria, trebuie lipita la loc.
    Nu are nici un defect, arata foarte bin, dar s-a desprins.

Multumesc.

Salut,este trista situatia ta cu plafonul, arata acuma foarte bine,dar maivorbim dupa opeartia de lipire.
    Iti recomand sa cauti un plafon din dezmembrari pentru orice eventualitate.
    Oricum al tau trebuie demontat de pe masina.
    Conteaza enorm cine iti va face operatia de demontare remontare.
    Succes.
    Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
    Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Aceasi problema am avut-o si eu, am demontat plafonul, am curatat tapiteria de burete si am lipit-o la loc cu un lipici, special, tip spray, care m-a costat 60 lei tubul. Am lucrat aproape o zi intreaga cu demontatul, lipitul si montatul la loc. totul a fost ok, timp de cateva zile pana a dat caldura si soarele a incins plafonul, care a inceput din nou sa mi se deslipeasca si sa-mi faca burta. Nervi si timp pierdut.
      Am cautat la dezmembrari si am gasit unul in stare perfecta cu doar 80 lei, asa ca problema am rezolvat-o doar prin inlocuirea plafonului.
      Era sa uit, m-am interesat si la tapiteri la mine in zona iar cel mai bun pret mi-a fost oferit la 210 lei, cu demontatul din partea mea.
      In concluzie, nu merita sa te obosesti si sa te enervezi cu lipitul, pentru ca nu iti mai iese ca originalul, cel mai bine cauti un plafon la dezmembrari.
      Bafta.

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF