Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Sonda lambda (senzori catalizator)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sonda lambda (senzori catalizator)

Sonda lambda (senzori catalizator) ma poate ajuta cineva, cum se numesc sondele lambda de linga catalizator ..daca au un cod.. sau cum le deosebesc primul inainta de catalizator si al doilea dupa catalizator.. este un C200 kompresoor 2001 eleganc .. doresc sa fac comanda de pe internet dar nu stiu cum se numesc.. va multumesc anticipat

Originally posted by gigi groza View Post
    Sonda lambda (senzori catalizator) ma poate ajuta cineva, cum se numesc sondele lambda de linga catalizator ..daca au un cod.. sau cum le deosebesc primul inainta de catalizator si al doilea dupa catalizator.. este un C200 kompresoor 2001 eleganc .. doresc sa fac comanda de pe internet dar nu stiu cum se numesc.. va multumesc anticipat
    Nu incerci sa faci ceva verificari amanuntite inainte? E un post pe aici pe undeva cu o masina cam la fel cu instalatia electrica plina de ulei...de la actuatorii variatoarelor....pana la sondele lambda.

Oricum mult mai usor poti primi codurile daca postezi mai multe detalii, VIN, etc.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Anuntul cu instalatia plina de ulei este al meu,..verificari la ce va referiti.. verificare la masina sa facut si sa constatat anumite proleme,..instalatia electrica plina de ulei nu lucreaza magneti... sondele lambda trebuie scimbate .. si eu incerc sa afu daca ma poate ajuta cineva sa cumpar piesele eu ,,pentru ca la servis aici sint foarte scumpe , de ex. o sonda lambda este 300euro o bucata .. daca ma intelegi MASINA MEA ESTE UN MERCEDES C 200 KOMPESSOR MOT. 2000 ANUL 2001

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF