Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Faruri si xenon aftermarket....

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Faruri si xenon aftermarket....

Vreau sa schimb farurile la mb w203 din 2000, chiar sa pun si xenon.
    Am auzit insa ca nu merge orice instalatie de xenon pt ca ar putea da erori la calculat de bord.

De asemenea, dintre toate farurile si stopurile astea clare aparute de prin china, care ar fi cele mai bune?

Da-ti si voi un sfat sau o parere... pls.

Multumesc.

Trebuie sa iti iei balasturi digitale si atunci n-ai probleme cu erorile. Eu am 3 instalatii din astea (scurta, lunga, proiectoare). Faruri clare cu lupa caut si eu . Din ce se vinde pe la noi am gasit pe crom si pe negru :
    Last edited by VLADD; 12-23-2009, 23:44 PM.

Comment

Ce instalatie xenon trebuie pt proiectoare?Eu in carte am vazut ca scrie HB4 modelul becului,dar nu am gasit o astfel de instalatie xenon.
      W203 C180K Wetterauer Stage 1|K&N Intake|MAE Rims|H&R Spacers|CL Smoked Taillights|Llumar|Stein Springs
      E93 335i COBB V3|BBS Rims|H&R Spacers|HiFlo Gas Pump|Catless X Pipes|NGK Iridium|BMS Dual cone intake|V-max On|Performance Grills
      YFZ 450 5V|DOHC|HMF Stage 4 DynoJet|HMF Race Spec Exhaust|K&N Intake|ProTaper HandleBar|ÀDX Nerfbars|White Brothers Spacers|NGK Iridium IX Spark|Smoked Headlamps|DID Chain|ZipTie Mod
      GRAND CHEROKEE 4.0 Ironman

Asphalt F*ck*r

Comment

Parca era bec 9006. Balastul e la fel la orice tip de bec

Last edited by VLADD; 09-03-2008, 13:56 PM.

Comment

Eu ma refeream la ce tip de instalatie sa cumpar?H1,H7,H4?Nu stiu ce inseamna 9006..
          W203 C180K Wetterauer Stage 1|K&N Intake|MAE Rims|H&R Spacers|CL Smoked Taillights|Llumar|Stein Springs
          E93 335i COBB V3|BBS Rims|H&R Spacers|HiFlo Gas Pump|Catless X Pipes|NGK Iridium|BMS Dual cone intake|V-max On|Performance Grills
          YFZ 450 5V|DOHC|HMF Stage 4 DynoJet|HMF Race Spec Exhaust|K&N Intake|ProTaper HandleBar|ÀDX Nerfbars|White Brothers Spacers|NGK Iridium IX Spark|Smoked Headlamps|DID Chain|ZipTie Mod

Asphalt F*ck*r

Comment

Pai 9006 e tipul de bec, la fel ca H4, H7 etc. Tu cumpara instalatie de xenon cu bec 9006. Asta sa ceri, asa se numeste becul. E mai lung si e cu tot cu soclu....acum ai inteles?
            Cam asa se vede pe proiectoare:

Comment

Da,e ok acum.Multumesc frumos

Asphalt F*ck*r

Comment

vlad, vad ca ti-ai pus xenon pe toate modurile. acuma te intreb, farurile originale de la un mb din 2000 merg cu xenon? sau treb sa imi iau si faruri cu lupa?
                inca ceva? la ce pret sunt farurile clare pe care le-ai pus mai sus, si unde le-ai gasit?

eu caut de zor pe siteurile de afara caci am vaga impresie ca ar putea fi ceva mai ieftine. ce zici?

balasturile mici de pe siteul bluexenon sunt bune? sau recomanzi sa iau Balast 55W, 9-36V ?

chiar imi treb un sfat de la cineva care a trecut prin astea si orice detaliu este extrem de folositor atata timp cat nu am nici o treaba cu detaliile astea tehnice.

merci
                merci

Comment

Originally posted by copaeg View Post
                  vlad, vad ca ti-ai pus xenon pe toate modurile. acuma te intreb, farurile originale de la un mb din 2000 merg cu xenon? sau treb sa imi iau si faruri cu lupa?
                  inca ceva? la ce pret sunt farurile clare pe care le-ai pus mai sus, si unde le-ai gasit?

eu caut de zor pe siteurile de afara caci am vaga impresie ca ar putea fi ceva mai ieftine. ce zici?

balasturile mici de pe siteul bluexenon sunt bune? sau recomanzi sa iau Balast 55W, 9-36V ?

chiar imi treb un sfat de la cineva care a trecut prin astea si orice detaliu este extrem de folositor atata timp cat nu am nici o treaba cu detaliile astea tehnice.

merci
                  merci
                  Pai si eu am pe farurile originale. Merg dar s-ar parea ca se vede mai bine pe lupa. 500 euro cer astia la noi care le aduc. Si eu banuiesc ca sint mai ieftine din afara comandate direct de pe site-uri (250-300 E)
                  Eu am pe faza scurta instalatia mai puternica de 55W si celelalte normale de 35w. Asta de 55 rupe tot, daca nu e reglat farul bine orbeste pe toata lumea (chiar si reglata bine unii dau blitzuri, ca se simt deranjatzi). Acum cam toate instalatiile sint cu balast digital. La mine astea de 35w sint cu balast mic, iar la cea de 55w balastul e mai mare si negru.....cam de 2 ori mai mare....mai intreaba-ma daca vrei lamuriri....poate am omis ceva

Comment

Ma bag si eu in seama putin. Pentru a pune xenon ar trebui macar sa ai sticla clara la far ca altfel lumina o va lua in toate directiile. In plus sa stii ca ai sa fii foarte des injurat in trafic. Xenonul original are senzori in puntea spate pentru autoleveling, iar pe drum cu denivelari ii vei orbi pe cei care vin din fata, fascicolul de lumina la xenon fiind mult mai puternic. Si eu intentionez sa-mi montez kit kenon pe un w202, insa sunt de parere ca ar trebui sa fie interzisa montarea xenonului after market.

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF