Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

anvelope diferite fata- spate

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • anvelope diferite fata- spate

    Buna ziua, stimati colegi ! Am marea rugaminte la dvs sa ma lamureasca cineva, daca pot pune anvelope 225/45/17 fata si 225/50/17 spate , fara a influenta negativ buna functionare a masinii. Mentionez ca sunt posesorul unui MB C200 CDI, pachetul sport, iar in cartea masinii producatorul recomanda 225/45/17 fata si 245/40/17 spate.

    Va multumesc !

  • #2
    Crezi ca noi stim mai bine decat producatorul? :-)

    Comment


    • #3
      Salutare, in primul rand sunt un pic mai inalte , cam cu 1%, nu influenteaza cu nimic buna functionare a masinii, dar nu vei avea la fel de buna stabilitate cum ai fi avut cu 245/40R17.
      Toate cele bune.
      Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

      Comment


      • #4
        Au fost baieti pe forum care au avut probleme cu ESP-ul din cauza diferentei razei de rulare, in sensul ca ESP-ul se dezactiva, puteti sa cautati threadul, e aici pe forum.

        Comment


        • #5
          Multumesc frumos pentru raspunsuri. Problema sta in felul urmator: 225/ 50/17 montate pe fata, ating la viraj mare, pe spate nu sunt probleme cu atinsul, dar sunt cu ESP ul, asa cum ati zis si voi. Asa ca le am inlocuit, cu un efort financiar considerabil, cu cele recomandate de producator.

          Comment


          • #6
            Originally posted by i_p_laur View Post
            Buna ziua, stimati colegi ! Am marea rugaminte la dvs sa ma lamureasca cineva, daca pot pune anvelope 225/45/17 fata si 225/50/17 spate , fara a influenta negativ buna functionare a masinii. Mentionez ca sunt posesorul unui MB C200 CDI, pachetul sport, iar in cartea masinii producatorul recomanda 225/45/17 fata si 245/40/17 spate.

            Va multumesc !
            Eu am de fabricant rulare conica... 205/55/16 fata si pe spate 225/50/16
            Asa ca ai face bine sa ti cont de configurare
            Menționez ca pe curbe sunt rege... 200 kompressor 121kw/163cp

            Comment


            • #7
              Dimensiuni anvelope si acceptarea lor de ESP.

              @Ekk:


              Aia nu-i nici o "rulare conica", diferenta intre baloane este de doua zecimi si jumatate de milimetru, adica 0.25mm...


              In cazul prezentat de initiatorul acestui topic, diferentele intre dimensiunile OEM este de 3.25mm, si tot cam atat in procente. Diferenta asta nu conteaza, ca electronica masinii e "invatata" de la bun inceput sa faca matematica corecta si sa nu dea ESP-ul peste cap cu informatii false.

              Cu configuratia dorita, aia non-OEM, diferenta este de 11,25mm, deci cam de trei ori mai mare, si iese din tiparele accepate de electronica ESP-ului. Nu stiu daca este posibila compensarea acestei diferente cu ceva recalibrare/reset de ESP, poate un specialist in electronica auto sa dea vreo varianta.


              Weekend placut !


              Dragos

              Comment


              • #8
                Ok! Trecând peste faza cu rularea... Eu doar i-am dat ex de OEM și cã este indicat sã ținã cont de sugestiile producãtorului,atâta tot!

                Weekend placut și ție!


                Elvyn

                Comment


                • #9
                  Si eu am 225/45/17 pe fata si 245/40/17 pe spate+ flanse distatiere si ma deranjaza esp-ul adica pe un deal cu serpentine pe care circul zilnic de cateva ori imi mai taie acceleratia esp-ul pe la 80-100 daca cu anvelopele de iarna luam cuba/curbele alea cu o viteza de 100-120. Doar la urcare am simtit chestia asta.
                  P.S. Recunosc ca nu am facut de mult unghiul de fuga

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF