Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

As vrea sa imi pun folii pe geamuri....

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Folii de protectie geamuri
    http://goo.gl/YDT4L

Comment

Oricm foliile vreau sa le pun legal cu omologare rar....
      MB C180 (w202)11.1994 ELEGANCE 90KW 122CP benzina

Comment

Si eu am un Mercedes si am pus pe geamuri folie verde,masina e tot verde.

Comment

Si cind vrei sa le dai jos,ulterior,cautzi lama sau solvent,mai era un coleg p-aici...

Comment

Originally posted by DMIHNEA View Post
            Si cind vrei sa le dai jos,ulterior,cautzi lama sau solvent,mai era un coleg p-aici...
            Ce-am mai frecat la ele......

Comment

Daca vrei sa-ti pui folii pe geamuri le pui fara sa mai intrebi pe altcineva.In mod normal scapi de soare si de caldura din interior dar sa ai grije ce folii pui.Ar fi bine sa mergi la un atelier specializat,in nici un caz in tirg,care sa-ti puna niste folii autorizate de RAR si bineinteles autorizatia respectiva.Mult succes!!

Comment

Poti pune niste poze sa vedem cum arata cu folii verzi???

Comment

Folie merita sa pui sa nu te treaca vreo idee sa faci ionizare la geamuri ca o sa ai mari dureri de cap.

Comment

O sa fac niste poze azi si o sa le postez.
                    Last edited by Semtexx; 10-25-2008, 09:35 AM. Reason: Atentie la punctuatie!

Comment

La w202 al meu geamurile au o culoare albastra, din fabrica. E o nuanta placuta si pot sa spun ca nu am avut probleme pana acuma sa ma orbeasca cineva din spate mai ales. Am impresia ca filtreaza cumva lumina, asa e tratata sticla. Sau sunt ionizate?! Nu stiu.

Comment

Alea cu nuanta albastra sunt heliomate. Asa sunt facute sa se inchida la culoare cand bate lumina in ele.

Comment

Eu am folie neagra..Iti recomand ceva cu adevarat rezistent la zgarieturi...Nu folia din targ.Cauta firme specializate...dai un ban in plus,dar sti o chestie.
                          1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                          2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                          Si o panarama de scuter

Comment

Originally posted by ciucean_sergiu View Post
                            Alea cu nuanta albastra sunt heliomate. Asa sunt facute sa se inchida la culoare cand bate lumina in ele.
                            Nu exista geamuri heliomate pe masini, din mai multe motive, siguranta traficului, pret, etc. : http://www.clubmercedes.ro/parbriz-c...icla+heliomata
                            .. ________ ..
                            o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                            (Oo\==/oO)
                            ..U...............U.
                            Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                            http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Daca nu exista geamuri heliomate de ce atunci cand este soare puternic afara geamurile mele isi inchid culoarea si devin negre?
                              DIESEL FAN

Comment

Deasupra jud BUZAU e o gaura in stratul de ozon,implicit proportzia de uv din cele daunatoare creshte,ca urmare geamurile tale se adapteaza la situatzie....

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF