Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Suspensie pneumatica?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Suspensie pneumatica?

Buna,are cineva idee daca se poate monta suspensie pneumatica pe un w203 din 2005 si daca da,cam la ce pret ajunge?Multumesc anticipat

Salut, te referi la "Airmatic".
    Asa un calcul simplu si rapid ar fi, compresorul nou in jur de 600 Euro, cele 4 telescoape cam tot atata, plus conductele, diverse senzori, si montaj.
    Eu cred ca ajungi cu tot cu manopera lejer la 1500 Euro, asta fiind cu piese noi, si cu preturi minime.

Compresorul stiu ca coasta 600, pentru ca acuma a schimbat un prieten la masinuta lui.
    Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
    Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Airmatic

Buna,ms pt raspuns,cred ca merita asa o investitie decat sa vand masina in pierdere si sa pun cateva mii bune sa iau alta cu Airmatic,sincer cred ca am sa fac investitia.Circul mult pe terenuri din pamant si asa e ff joasa,sterg tot pe sub si nu e ok.

Comment

Exista dotarea asta pe C ,la w203 din fabrica ?Eu chiar nu stiam de asta intreb?

Comment

Hmm, toti care au airmatic scapa de ele (e cineva de vinde un w211 pe forum, suspensii transformate in clasice; cei cu V-urile le schimba si ei), tu vrei sa-ti pui... Simplu, cu banii respectivi (+203-ul tau) faci upgrade la un 211 airmatic.
          Pernele de aer NU-TI vor mari garda la sol.
          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Airmatic

Buna,atunci nu am facut nimic,mie exact asta imi trebuie,garda mai mare de la sol.Ce pot face in cazul asta?ms

Comment

Sa schimbi masina,cred ca e o solutie!

Comment

Presupunand ca ai versiunea Avantgarde, gandeste-te la arcuri (poate si amortizoare) Classic. Acum, daca arcurile si amortizoarele aflate pe masina sunt cele de cand a fost produsa, ia in calcul si slabirea lor.
                https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Buna,am versiunea Classic,am sa renunt la idee.Probabil o sa o vand sau o sa o schimb cu un ML cand o sa gasesc unul ok...
                  Ms pt raspunsuri

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF