Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Capac motor C220 cdi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Capac motor C220 cdi

Acestea sunt poze cu C 220 cdi an fabricatie 2004, al unui prieten de-al meu.
    Nu mi-a venit sa cred cand a ridicat capota si am vazut capacul de la motor asemanator cu cel al motoarelor in V, total diferit fata de obisnuitul aspect al motorului de 220 cdi. Asa s-a facut din fabrica sau este un tuning?
    ٢٠٠٨٠٨١٦٤٦٨.jpg٢٠٠٨٠٨١٦٤٧٠.jpg٢٠٠٨٠٨١٦٤٧١.jpg

Fellation...citat din Mezzo, poeme de rime si viermushi...

Il lasam pe Steen sa ne descrie...
    Last edited by doktor4carz; 08-16-2008, 23:02 PM.

Comment

Hai fratilor care se pricepe ca am pus pariu cu omu

Comment

Ma repet, fellation... Zi-mi si mie, de ce numele fishierelor .jpg pe care le-ai atashat sint in limba araba ? Amicul tau e arab convins, de pina si fishierele imagine le scrie cu caractere arabe ? Dupa ce imi zici de unde ai pozele, promit ca itzi dau raspunsul exact.

Comment

Pozele sunt facute cu mobilul meu si asa le denumeste automat pentru ca am meniul in araba. Da vad ca ai spirit de observatie doctore. Eu sunt arab pe jumatate.

Comment

Ha... daca nu era spiritul de observatzie, forumul asta era mort de multa vreme...

Meritzi raspunsul. Capacul respectiv este custom-made. Se face de catre o firma turceasca, mi se pare. Si nu cred ca sint singurii care fac. Copiaza capacul de V6, nu de V8. Da bine, oricum, fatza de mizeria aia originala, din doua bucatzi, care flencane mereu cind se uzeaza bucshulitzele de cauciuc dintre capace...

Comment

M-am si speriat ce repede ai raspuns ) Deci am castigat pariu, ca asa credeam si eu. Oricum arata super, dar original din fabrica nu e. Mersi pentru raspuns.

Comment

Original, nu. Practic, da.

Comment

Salut.. Aveti idee unde se poate gasi acest gen de capac??? Eu l-am pierdut pe al meu la un service de binevoitori...
                  w203 din 2001 motorina..

Comment

Mergi la o reprezentanta M.B. si ceri comanzi capacul cu urmatorul reper: A 646 010 22 67.
                    Costa fix 712,51 ron.

Comment

Eu am cumparat masina din Germania cu capacul asta masina avea 9000 km cand am luat-o este foarte probabil ca asa sa vina din fabrica masina
                      Masina este w203 din 2006
                      DIESEL FAN

Comment

Acelasi capac am si eu pe W203 din 2005 , nu stiu daca conteaza ca este Avantgarde.

Comment

Asa au toate modelele de dupa 2004, nimic spectaculos.
                          Pedro

Comment

Nu este vb despre spectacole , dar eram curios daca este original sau nu , pt ca cineva mai sus vb de turcisme........

In concluzie : este sau nu original ?

Comment

Este original man !! Am cumparat masina cu acest capac.
                              Pedro

Comment

Working...
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF