Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Inchidere deschidere geamuri din cheie W 204

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inchidere deschidere geamuri din cheie W 204

Salut,
    stie careva care este logica deschiderii si inchiderii geamurilor din telecomanda masinii.
    Eu nu am reusit sa-mi dau seama. Uneori, daca tin apast butonul de descuiat usile, se lasa si geamurile, alteori nu. Nu inteleg care este mecanismul. Acum mai nou, cand incerc sa ridic geamul de la sofer, se ridica pana sus si apoi coboar singur 5 mm ! Se poate resesta inchiderea geamurilor ?

Salut,

La mine merge doar daca telecomanda este indreptata direct spre senzorul amplasat pe manerul de deschidere manual al usii.
    Probabil tii prea mult apasat butonul.

De resetat nu am auzit........poate colegii nostrii mai experimentati sa iti dea o rezolvare

Comment

Logica este- vara cand se face foarte cald in masina-sistemul te ajuta sa aerisesti rapid masina ca sa nu lesini cand intri in ea
      Se tine apasat pe deschis de la maxim 1 metru cu cheia indreptata spre manerul usii unde se afla senzorul de Ir. Din cate s-a discutat, cand temperatura scade nu mai functioneaza deschiderea geamurilor din cheie(cu toate ca la mine merge si la -5°).
      Cand se ridica geamul si apoi se coboara putin singur-ai o problema la cheder-mizerie, pietricele.
      Ia o surubelnita dreapta, o invelesti cu o carpa inmoiata in solutie de geamuri(eu folosesc cu succes o solutie preparata de mine-1/3 biocarpet+apa) si cureti chederul.
      Pe urma resincronizezi geamul-cheia in contact pe pozitia 2 si ti apasat pe ridicat pana se ridica geamul +2,3 secunde dupa.

Comment

Originally posted by dialiv View Post
        Logica este- vara cand se face foarte cald in masina-sistemul te ajuta sa aerisesti rapid masina ca sa nu lesini cand intri in ea
        Se tine apasat pe deschis de la maxim 1 metru cu cheia indreptata spre manerul usii unde se afla senzorul de Ir. Din cate s-a discutat, cand temperatura scade nu mai functioneaza deschiderea geamurilor din cheie(cu toate ca la mine merge si la -5°).
        Cand se ridica geamul si apoi se coboara putin singur-ai o problema la cheder-mizerie, pietricele.
        Ia o surubelnita dreapta, o invelesti cu o carpa inmoiata in solutie de geamuri(eu folosesc cu succes o solutie preparata de mine-1/3 biocarpet+apa) si cureti chederul.
        Pe urma resincronizezi geamul-cheia in contact pe pozitia 2 si ti apasat pe ridicat pana se ridica geamul +2,3 secunde dupa.

Da, asa este.Am incercat. Functioneaza si la temperaturi scazute. Le-am facut o cursa completa din telecomanda cheii (inchis-deschis) si si-au revenit.
        Multumesc

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF