Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Interval schimb filtre si ulei C180 w202

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Care ziceti ca e mai bun : Aral Blue Tronic 10w40 sau Castrol Magnatec 10w40 ?!

Comment

Eu am luat un w 202, motor de 1,8 benzina din 93, din germania, avea 108 000 km, din reprezentanta MERCEDES-BENZ. Pe motor si in carte era trecut Mobil 1 si am continuat asa(10W 40). Filtre nu am pus MAN deoarece mi-a recomandat cineva o firma fratuzeasca de filtre. Imi pare rau ca am aruncat cutiile si nu mai stiu exact cum i zicea.
      De uleiul in cutie stiu doar ca trebuie sa fie la semn, la cutiile manuale, si doar la cele automate se face schimbul.
      MB C180 (w202)11.1994 ELEGANCE 90KW 122CP benzina

Comment

Originally posted by fas85 View Post
        Care ziceti ca e mai bun : Aral Blue Tronic 10w40 sau Castrol Magnatec 10w40 ?!
        Testele comparative spun ca Castrol.
        Mercedes CL 200 Kompressor
        Mercedes C 180 Kompressor

Diamonds are forever. Mercedes-Benz is working on it.

Comment

Ciucean_sergiu: Sa-l stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute. Apropo, cat ai dat pe el?
          Maxmann: vre`un site in care sa se precizeze cele spuse de tine?!

Comment

Mersi mult. La fel si tie si voua ca tara este plina de oameni care si-au cumparat carnetul de conducere.......... am dat 3200 euro pe el. Cerea 3850, dar a lasat asa mult deoarece l-a vandut in alta tara. Daca il vindea in Germania mai dadea 2 ani garantie la masina. Sunt foarte multumit de el. Motorul toarce. Daca nu este deschisa capota nici nu se aude(la relantiu vorbesc), apoi ce sa mai zic din interior. In cateva cuvinte SUNT F. F. F. MULTUMIT
            MB C180 (w202)11.1994 ELEGANCE 90KW 122CP benzina

Comment

Ce pare aveti, duce Catrol Magnatec 10w40 15k km? Sau e mai bine sa fie schimbat la 10k?!

Comment

Originally posted by fas85 View Post
                Ce pare aveti, duce Catrol Magnatec 10w40 15k km? Sau e mai bine sa fie schimbat la 10k?!
                10k; macar luai un ulei sintetic daca voiai sa te duca 15k;
                totusi cei de la renault merg cu ulei semisintetic 15k ... dar asta-i recomandarea mea.
                MB 180C Sport Coupe W203

Comment

Am intrebat lucrul asta pentru ca am vazut ca petru modelul asta MB recomanda ulei semisintetic 10w40 iar intervalul de service din bord este de 15k. Atunci ce ulei semisintetic folosesc ei care il duc la 15k?

Comment

Ideea e ca si 10w40 duce 15 mii de km fara probleme,dar la cat praf si in ce conditii merge la noi si,nu in ultimul rand,pentru siguranta motorului,e cel mai bine sa-l schimbi la 10 000 km.Daca e si o marca buna,cu atat mai bine!
                    W124 E220 din 95

Comment

Working...
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF