Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Norma euro w203 c180

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Norma euro w203 c180

Buna ziua.am cautat pe forum dar nu am gasit nimic concret.Detin un w203
    C180 non-kompressor,din 2001.Poate sa-mi spuna cineva ce euro e?Dupa ce am
    verificat VIN pe net imi spune 926 'AIR POLLUTION CONTROL D4 EU4-MEASURES',oare sa fie euro 4?Pe actele din Olanda imi spune d3 eu3.Vreau sa o
    inmatriculez in Ro si e diferenta intre euro3 sau euro4.

Mai mult ca sigur nu sare de euro 3.

Comment

Ok ms 'steradulescu'

Comment

Inca o intrebare.Nu am gasit pe forum.Putem face cumva sa iasa mai putine noxe la rar?De exemplu sa bag benzina 98 in loc de 95.Sau sa schimb filtrul de aer etc.Aveti idee?

Comment

Asculta la unul patit: norma euro o afli cu cerere de consultanta la RAR, nu pareri pe forum.
          Pentru eventuala imbunatatire a normei, tot la RAR se face test de dinamicitate (pun ei o benzina speciala), insa costa acum vreo cativa ani buni in jur de 15-20 mil. lei.
          Am patit-o cu un A4/2004/1.8T benzina, care era euro...2!
          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Am inteles.Daca ar costa 500 euro benzina aia,si platesti cu 30 mil mai putin se merita.Dar daca nu e sigur,e riscant.Ms 'cutaresku'

Comment

Poate cineva sa-mi spuna cat ar costa taxa de inmatriculare,ca sa stiu la ce sa ma astept.Masina e w203 decembrie 2000,motor 1998 cmc benzina non kompressor.
              Last edited by catalincatalin; 10-24-2013, 13:28 PM. Reason: completare

Comment

Cam 1370 euro(cu emisii de 190 si euro 3) si 460 euro (daca e euro4).VALORILE SUNT ORIENTATIVE.

Comment

Pff..daca ar fi asa ar fi bine.Doar 1400 euro.Pe net vad emisii de 225 g co2,si taxa 2400 euro..Sper ca e cum zici tu.Multumesc

Comment

Eu ti-am calculat-o pe Autovit si tot de acolo m-am inspirat la emisii(ce era scris la unele din 2000-2001).

Comment

Buna ziua.Ca sa nu mai deschid un nou topic,va intreb aici.A mai inmatriculat cineva w203 c180 benzina an 2001?Daca da,stie cineva care sunt pasii pt inmatriculare(ce acte trebuie sa am),cat dureaza si cat a costat taxa,masina mea e euro 3.

Comment

Trebuie sa dai detalii. Ai luat masina de unde?(din tara, de afara).
                        In principiu- faci Omologare-Identificare la Rar-4-500ron.
                        Iti face Rarul carte noua si Certificat Omologare.
                        Cu ele si cu toate actele traduse te duci la Finante sa-ti calculeze taxa in functie de cat Co2 iese la rar, norma Euro si An .
                        Platesti taxa si cu toate hartiile mergi la Inmatriculari sa iei numere.
                        Cam asta in principiu, mai cauta si pe Google..

Comment

Masina e din olanda.Ms 'dialiv'

Comment

Ai luat numere pe o luna sau mai sunt valabile numerele de Nl?
                            Mai este o discutie-daca nu mai ai numere valabile-trebuie sa o duci pe platforma la Rar
                            In anumit caz iti trebuie si un Cmr la Finante(daca a fost adusa pe platforma).
                            Oricum trebuie sa pastrezi numerele de Olanda ca o sa ti le ceara la Politie.
                            Bafta.

Comment

Am scos o data nr rosii,dar am si nr de olanda.Ms

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF