Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Scrumiera C w204

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scrumiera C w204

Eu am masina cu pachet de nefumatori. In locul scrumierei exista un suport de cauciuc. Stie cineva daca exista chit de scrumiera? Practic, daca exista scrumiera mobila care se scoate si se scutura ?

La mine la w 204 am pachet de fumatori si scrumiera se scoate , ar trebui sa o poti comanda la reprezentata. Stiu ca la configurarea masinii era vreo 50 euro.

Comment

50 euro o scrumiera. Pai de banii acestia fumez 2 luni si scutur pe geam. Scrumul este biodegradabil ....

Comment

Originally posted by bodo0202 View Post
        50 euro o scrumiera. Pai de banii acestia fumez 2 luni si scutur pe geam. Scrumul este biodegradabil ....
        Fumezi putin deci, o sa traiesti mult...
        Schimba marca masinii de la profil!

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
        Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Nu e pacat sa arzi tapitaria din cauza la o amarata de tigara? Am luat masina de la un fumator si tapitaria langa geam e facut praf, nu a nimerit sa o scoata pe geam...

Comment

Originally posted by Zeus View Post
            Fumezi putin deci, o sa traiesti mult...
            Schimba marca masinii de la profil!
            Imi place tare marca pe care o am, de ce sa o shimb?

Comment

Originally posted by alin bunea View Post
              Nu e pacat sa arzi tapitaria din cauza la o amarata de tigara? Am luat masina de la un fumator si tapitaria langa geam e facut praf, nu a nimerit sa o scoata pe geam...
              Glumeam. Incerc sa fiu fumator ordonat, sa nu deranjez in jur. Nici mie nu-mi plac masinile de fumatori neingrijiti.

Comment

Glumeam. Incerc sa fiu fumator ordonat, sa nu deranjez in jur. Nici mie nu-mi plac masinile de fumatori neingrijiti.
                Am comandat eu la reprez , scrumiera + bricheta , 100E.

Comment

La nimeni nu cred ca ii convine o tapitarie arsa sau inegrita de la tigari...Din propia experienta ii zic ca odata si odata tot o sa arzi tapitaria, scaunu sau alceva. Stima!

Comment

Imi place tare marca pe care o am, de ce sa o shimb?
                    Pentru ca e MERCEDES, NU b. Nu se intelege.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Working...
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF