Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Curiozitate. Lant distributie w203

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Curiozitate. Lant distributie w203

Salut. La cati km se schimba lantul de distributie c270 w203? Multumesc

Tu in afara de multitudinea de topicuri pe care le infintezi,altceva(topicuri) nu mai citesti aici pe forum.

Comment

Originally posted by steradulescu View Post
      Tu in afara de multitudinea de topicuri pe care le infintezi,altceva(topicuri) nu mai citesti aici pe forum.
      SCZ nu o sa mai deschid nmk. Bafta!

Comment

Nu o lua chiar asa !S-a mai discutat cu lantul in 2 topicuri.Ai cautat inainte si nu ai gasit nimic?

Comment

Originally posted by steradulescu View Post
          Nu o lua chiar asa !S-a mai discutat cu lantul in 2 topicuri.Ai cautat inainte si nu ai gasit nimic?
          Da si nu zicea la cat se schimba doar ca o sa apara un zgomot. Eu am 250000 si vroiam sa stiu cand pt ca desfac chiuloasa si daca tot eram la partea aia schimbam si amaratu ala de lant.

Comment

Salutare, lantul de distributie se schimba dupa 500.000 km, asta daca sa intins, asta se verifica usor daca e dat jos capacul de pe chiuloasa.
            Daca inca e intins lantul, nu are rost sa-l schimbi, ca arunci bani pe fereastra.
            Eu am motor cu peste 500 de mii si inca e ok distributia.
            Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
            Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Originally posted by Jacob View Post
              Salutare, lantul de distributie se schimba dupa 500.000 km, asta daca sa intins, asta se verifica usor daca e dat jos capacul de pe chiuloasa.
              Daca inca e intins lantul, nu are rost sa-l schimbi, ca arunci bani pe fereastra.
              Eu am motor cu peste 500 de mii si inca e ok distributia.
              Multumesc!

Comment

Mai intervine si cum a fost intretinul motorul , cit de des sa schimbat uleiul si calitatea folosita . Dar daca tot dai chiuloasa jos atunci merita sa-l schimbi ,la 250k sa invirtit destul.
                Dar in toate cazurile cind am vazut un motor cazut si suspect a fost lantul de distributie problema a venit de la gidul lantului ( rail )
                Last edited by razvy64; 10-05-2013, 11:32 AM.

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF