Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

w203 merita schimbat?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• w203 merita schimbat?

salut,

sunt nou pe forum scuzati eventualele greseli.Sunt mare fan M.B. desi in ultima vreme sunt cam dezamagit de brend dar ma rog,Problema mea este urmatoarea am avut un c-klasse din 2001 foarte multumit de masina am decis s o vand la 250.000 km si am cumparat un alt c-klasse din 2005(w203 cred).Masina a fost a uni prieten de familie de noua de la casa auto.ma rog a decis sa o dea am cumparat masina.Are acum 280.000 reali carte service a ei inca din prima zi am tot la ea inca si certificatul ei de garantie.Nu stiu daca a venit vremea sa o vand sincer mie imi place masina(dotari cate nu au aletele noi acuma de alte marci).Masina are probl:
    1.Caseta de directie(am inteles case repara)(orice cate geometrii as face tot trage tare dreapta si fara sa am nici un joc pe directie)
    2.Necesita o vopsire din cauza pietreleor mai eles(bineinteles boala veche rugina...)
    3.Nuca schimbator
    4.Reconditionare piele sofer
    5.Consumabile...
    6.Cand ii dau ,,talpa'' uneori pe la 2.500 rpm pierde putere parca franeaza
    7.Consumul incantator: minim 4.3 in afara si minim 7 in oras (pt 300.000 km....)
    8.Parbriz de scimbat
    9.Cam toate carenajele si scuturile
    10.Consumabile bucse trasnai din astea...
    11.Pocnit la toate portierele cand se deschid
    12.cand trag tare dintr o bucata de voland la st-dr la sfarsitul cursei parca dai de merat
    13.cand trag usor dr, de volan am pe un cm mazim 2 cm un mic parait

va rog sa mi ziceti daca sitit care ar fi sursa probl mentionate si daca merita sa o vand

multmumesc anticipat

Daca gasesti prostul, da-o.

Comment

si ce pret ar fi pt ea? desi totusi ce ar trebui reparat se intampla undele inevitabile..

Comment

Cam in aceeasi situatie sunt si eu am avut c200 cdi(2003) acum am c220cdi(2005) si as vrea sa mai urc in ani(tot MB bineinteles).Unele dintre problemele anumerate de tine sunt normale pentru km si varsta masinii(nuca schimbator,pietrele capota),de consumabile nu vorbim ca e ceva normal.Pe viitor ai grija cum postezi ca o sa te avertizeze moderatorii ca nu ai scris cu litera mare si punctuatie.Prezinta si tu masina la sectiunea my car sa vedem si noi.

Comment

Merci sunt nou.Am estimat ca pt. ca sa o fac complet adica doat km sa o dea de gol ar trebui 2000 de e investiti.Mai am o varianta cu un clk din 2004 1.8 kompresor dar nu stiu consumul la aia si totodata e mai veche cu un an si nu are piele dar 150.000 reali verificati de mine la reprezentanta aduse de 2 sapt, de Germania. Nu stiu ce sa fac sincer

Comment

La clk consumul e undeva la 13-14 oras si 8 afara in functie de stil ,cauta pe forum ca undeva scrie consumul la un astfel de motor.Prezinta masina sa vedem ce te nemultumeste asa tare.

Comment

1.Mercedes-Benz C200 Cdi
              2.122cp
              3.Piele Bej Stare foarte buna
              4.Culoare albastru inchis aproape negru
              5.Tempomat
              6.Cutie manuala 6+1
              7.280.000 km reali hartie la orice bec schimbat de noua
              masina e la mine de app 4 ani si nu am avut nici o probl majora

Comment

Cum ar putea o maşină second să fie ca una nouă? Vechiul tău mercedes nu avea probleme dintre cele enumerate mai sus? Deţin un w203 şi pot zice ca şi eu am cel puţin toate problemele de mai sus, mai puţin punctul 6., şi totuşi sunt mulţumit. O maşina perfectă are şi un preţ pe masură, ştiţi voi vorba aia "atâta dai atâta face". Daca reuşeşti să rezolvi problemele de mai sus atunci mai bine o păstrezi.

LE: Aşteptam poze
                Last edited by catalin_olari; 04-10-2013, 22:58 PM.
                Nemultumitului i se ia darul!

Comment

Tata care a avut multe masini si cam toate mercedes de toate tipurile acum are un s 500 din 2010 mi-a zis ca sa o fac sa o pastrez si dupa ce a mers pana la tara cu ea si a calcat pedala fara mila a zis ca masina asta face milionul dar parca as vrea ceva mai nou desi masina nu m-a dezamagit niciodata

Comment

Şi daca schimband maşina, n-o să-i mai placă tatălui cum merge? Să nu te zgârii pe faţă? E greu să cumperi o maşină nouă. La inceput nu vei ştii nimic despre ea. Va trebui sa investeşti timp şi nervi ca să vezi ce merge si ce nu merge.
                    Nemultumitului i se ia darul!

Comment

De e si asta dar clk-ul e beton l-am verificat ca M.B. si au zis ca nu are nici o eroare km sunt reali si ca masina e ,,tanc''.Problema mea e ca clk-ul e din 2004 si 150.000 km (un an mai batrana) si ca ma sperie consumul de 13 l/100 de km.(1.8 kompressor).Mentionez ca samsarul mai vrea si sa ii dau 1500 de e (taxa de inmatriculare de la a mea) si sa platesc si 700 de e taxa de inmatriculare la a lui.

Comment

Varianta asta cu clk-ul pare ok are 150.000 km reali verificati de mine la reprezentanta.Dar e un am mai veche(2004).Problema cea mai mare e ca samsarul vrea 1500 de E (taxa de inmatriculare la a mea) plus sa platesc eu 700 de E taxa de inmatriculare la masina lui.Am vrut sa-i dau doar 1000 de E si sa platesc taxa la a lui dar nu a vrut ca sa ma ajunga toata distractia 2000 de E dar nu stiu daca marita sa dau 1500 + 7000 de E pt. o masina mai veche cu cine stie ce consum.

Comment

Pai acum serios vorbind daca ti-o place o iei,cei 2000 euro,e combustibilul pe 2 luni la S500 nu sau impozitul pe 1 an?

Comment

Din pacate fondurile mele nu sunt comune cu ale tatei(

Comment

Eu zic sa repari W203-ul, nu merita sa investesti in alta masina pe care nu o cunosti. Asta de bine de rau, a fost pe mana ta, stii cati km are pe bune, e deja inmatriculata, totul pus la punct, doar sa ai grija de ea..
                              Mercedes Benz

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF