Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Inlocuire kit pana cu roata de rezerva

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca te ajuta, pot sa iti masor roata mea de rezerva si vezi daca iti incape acolo. Eu am acum roata de rezerva+cric+lantzuri iarna+lopata+extintor+cabluri curent indesate acolo.

Dinstanta intre gauri e la tine 5x112 deci se potriveste roata de rezerva slim de pe aproape orice model. Gasesti pe la aprox 300 ron, te intereseaza doar sa ai diametru potrivit.

Comment

C-urile au suruburi M12, E-urile M14, vezi sa nu te intepi.
      Ca roata de rezerva se poate folosi o roata de iarna si gata.
      Loc sa fie, la mine la w211 nonFL este destul.

Comment

Mulumesc de raspuns.
        Nu are sens sa mai masuram , daca la tine intra acolo o roata normala inseamna ca va intra si la mine, mai ales ca am roti de 205 latime, minime practic ptr acest model.
        Eu din ce am vazut aseara fara sa demontez inca toate mochetariile de acolo are loc ca inaltime pana in acel pod rabatabil care vine peste.
        Daca este scot tot pana la tabla de pe fundul portbagajului nu mai conteaz, important e sa scap de roata. O blochez eu cu ceva pe langa sa nu se miste in mers sau la viraje.

Cele bune,

Catalin prin intermediul Tapatalk

Comment

Din pacate seravasta am incercatvsa dau jos ce Este amplasat sub pod insa am constatat cave o mare problema chiar pe mijloc.... Numita baterie.... Care cred ca face imposibila amplasarea rotii acolo.... Atasez poze si va rog dati-mi idei..... Imediat dupa Sf Marie plec in Grecia.....

Cam asa sta treaba din pacate....

Catalin prin intermediul Tapatalk

Respectă regulile generale de postare!
          Last edited by Florin_WES; 08-07-2017, 21:32 PM.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF