Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Bec xenon w203

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am verificat becul si e h7,pot sa-i pun becul xenon cumva fara sa modific instalatia?Sau care este cel puternic bec h7?

Comment

Nu exista bec xenon H7 OEM. Doar after market la care ar trebui pus un drosser si modificat putin instalatia. Nu o recomand parere personala.

Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk

Comment

Ok,dar aveti idee ce becuri normale sunt bune?Gen Philips Etreme Vision,Osram NightBreaker?

Comment

Mergi la un atelier unde monteazã xenon after market. Dureazã 20min si nici nu-ti face cine stie ce modificari.
          O sa fii multumit

Comment

Am sa incerc,ai idee cat ar costa asa ceva?Multumesc de ajutor

Comment

Salutare

Am o intrebare. Sper sa ma ajuta cineva. Doresc sa achizitionez 2 faruri cu lupa fara xenon.OEM. S vreau sa bag xenon in ele apoi. Se poate baga D2S?imi da ceva eroare sau nu?

Va multumesc

P.S.: W203 C180 din 2002

Comment

Originally posted by Fogarasi_Barna View Post
                Salutare

Am o intrebare. Sper sa ma ajuta cineva. Doresc sa achizitionez 2 faruri cu lupa fara xenon.OEM. S vreau sa bag xenon in ele apoi. Se poate baga D2S?imi da ceva eroare sau nu?

Va multumesc

P.S.: W203 C180 din 2002
                Salut! Poti pune d2s in ele doar daca au in lupa soclu ptr d2s. Automat balastul ptr becul de xenon este in partea inferioara a farului. Daca a fost bec xenon in ele inainte , nu iti va da nici o eroare cand le vei monta pe masina. Daca nu au soclu ptr xenon atunci vor avea soclu ptr bec halogen H7. Daca sunt cu lupa nu inseamna ca sunt neaparat xenon sau ca merge sa pui bec xenon in ele. Lupa ptr bec de halogen e total diferita de lupa de bec de xenon , nu prin forma ci prin felu cum fac dispersia luminii.

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF