Am deschis acest thread pentru a putea impartasi cu totii acest mic detaliu. Daca pentru cei cu un command cu hartile de ro probabil nu prea prezinta interes, pentru cei care folososesc smartphoneul pentru navigatie ar putea fi ceva interesant. De exemplu in vechiul w203 imi tineam telefonul intr-un mount nokia montat in locul receptorului de la carkit, locatie foarta buna, aces usor la telefon plus ca era in campul vizual atunci cand rulam igo pentru navigatie, vedeam mai bine decat la 2dinul de 7 inchi din bord.
nu se vede in fotografie tot mountul, dar e destul sa-ti faci o idee despre ce e vorba.
Intrebarea mea este voi ce mounturi ati gasit/folositi pentru w204?
Personal mi-as dori sa nu fie prins de geam cu ventuza, eventual o ventuza care sa se prinda de bord, desi nu prea ai suprafata neteda nicaieri. Un plus ar fi sa fie in apropierea torpedoului pentru a putea folosi bricheta si mufa aux din interior
.
nu se vede in fotografie tot mountul, dar e destul sa-ti faci o idee despre ce e vorba.
Intrebarea mea este voi ce mounturi ati gasit/folositi pentru w204?
Personal mi-as dori sa nu fie prins de geam cu ventuza, eventual o ventuza care sa se prinda de bord, desi nu prea ai suprafata neteda nicaieri. Un plus ar fi sa fie in apropierea torpedoului pentru a putea folosi bricheta si mufa aux din interior

Comment