Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Huse scaune fata c200 w203

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Huse scaune fata c200 w203

Va salut !

Sunt nou pe acest forum si as dori cateva sfaturi. Mi-am achizitionat recent un C200 Avantgarde din 2005. Masina este aproape perfecta, nu am schimbat decat bucsele si filtrele + uleiul pe ea.

Singura problema minora pe care o am este cu interiorul, adica scaunul de la sofer are pielea mancata pe partea stanga jos, la fel si usa soferului are pielea crapata.

Ce as dori sa stiu , daca imi puteti spune de unde sa cumpar niste huse bune pentru scaunele din fata. Nu stiu daca exista si huse produse de Mercedes special pentru acest model.

Mentionez ca locuiesc in Bucuresti.

Husele ar fi indicat sa ti le faci pe comanda. Sunt sigur ca in Bucuresti sunt destui colegi care te pot ajuta.
    Multi KM fara probleme!!!
    Mercedes Benz

Comment

Pielea chiar rupta se poate repara, vezi ca-s vreo doi comercianti aici care se ocupa cu asa ceva.
      Eu am cochetat mult timp cu ideea de a face huse pe comanda, insa la pretul cerut am preferat sa cumpat un intreg interior de piele.
      Au insa lucrari foarte ok: http://www.husa-auto.ro/
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Sarbatori fericite la toata lumea !

Va multumesc pentru raspunsuri. Ai mentionat ca se poate repara pielea de pe scaune. Imi poti spune cum pot lua legatura cu cei 2 comercianti? M-am gandit sa schimb tot interiorul, dar nu se merita doar pentru o mica imperfectiune.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF