Salutari tuturor posesorilor de stelute, a sosit timpul sa schimb placutele de frana pe spate, deoarece de 2-3 zile au inceput sa scartaie la apasarea usoara a pedalei (cand apas brusc nu), si doresc sa le schimb. Aici intervine problema, fiind prima data am sa va cer voua ajutorul de care sa achizitionez, nu doresc sa ma duc la service sa cumpar de la ei ca-mi baga pe gat toate chinezariile/ecologice si NU,sa revenim am cautat pe net pentru modelul masinii mele, MB c180 w202 ( vin: wdb2020181a378130 ) si am gasit mai multe marci ( Ferodo, TRW, Delphi, Bendix, Pagid, ATE - cele mai des intalnite pe site-urile de piese auto). Care ar fi cea mai buna varianta in raportul calitate/pret ? Inca o chestie, pe un site care contine in nume "placute frana" am cautat dupa modelul masinii mele si imi da 2 categorii :
Care este diferenta ? Cele pana la sunt mai ieftine cu 30-40ron. Multumesc si la cati mai multi km fara incidente.
- fara contact avertizare uzura de la nr.sas. A419829/F443893
- fara contact avertizare uzura pana la nr.sas. A419829/F443893
Care este diferenta ? Cele pana la sunt mai ieftine cu 30-40ron. Multumesc si la cati mai multi km fara incidente.
Comment