In urma cu cateva luni, am fost la o vulcanizare de renume -aflata pe Soseaua Fundeni, am facut geometria rotilor si dupa cateva sute de km parcursi am observat ca anvelopele sunt tocite pe interior (toate 4!!!) asa ca doresc sa le fac din nou.
Imi poate recomanda cineva, va rog, un centru in Bucuresti -unde pot regla geometria rotilor?
P. S. La Autoklass, geometria costa 350 RON +50 RON surubul de reglaj(pt fiecare roata), daca este nevoie(!??!!?). Am fost la o vulcanizare de cartier asa...doar sa intreb daca efectueaza aceasta operatiune, au spus ca da insa doar pt rotile de pe fata pt ca "pe spate nu se regleaza...."
masina este un w208 Clk 200, 100kw, din anul 2000
Va multumesc!
Imi poate recomanda cineva, va rog, un centru in Bucuresti -unde pot regla geometria rotilor?
P. S. La Autoklass, geometria costa 350 RON +50 RON surubul de reglaj(pt fiecare roata), daca este nevoie(!??!!?). Am fost la o vulcanizare de cartier asa...doar sa intreb daca efectueaza aceasta operatiune, au spus ca da insa doar pt rotile de pe fata pt ca "pe spate nu se regleaza...."
masina este un w208 Clk 200, 100kw, din anul 2000
Va multumesc!

Comment