Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

W203: C200CDI-manual vs C230k-automat 1800cc

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W203: C200CDI-manual vs C230k-automat 1800cc

Vreau sa va prezint si eu o situatie in care va rog sa ma ajutati cu luarea unei hotarari: acum sunt posesorul unui C200CDI(2005) care pana in prezent de 2 ani de cand il am, a reusit sa ma multumeasca cu brio, dar parca ma misca sa iau ceva mai puternic si vreau sa trec la ceva pe benzina si am gasit pe autovit un C230K (2005) cu motor de 1.8 litri si 191 CP cu cutie automata 7G. Ce parere aveti de schimbarea pe care vreau sa fac? Se merita? Care ar fi avantajele si dezavantajele la C230k de 1.8 cu automata? Astept parerile voastre!

Cel mai mare soc pe care il vei avea va fi consumul.Parerea mea este ca va fi o diferenta destul de notabila.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Chiar altceva nu vad ce am putea scrie cata vreme nu stim dotari actuale sau viitoare. Ce pot spune este ca trecerea la cutie automatica este cu adevarat un mare plus la confort. Daca a fost intretinuta corespunzator 7G-ul este superb.
      E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
      C180 W202, 1994
      W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

C200CDI vs C230K

Acum am C200CDI Clasic si ce vreau ar fi C230K Avantgarde, masina pe care o gasisem avea 100.000.
        Ce parere aveti de motoarele de 1.8 benzina? Care ar fi cea mai buna motorizare C180k, C200k sau C230k? Ce ar trebui verificat la achizitionarea unei masini cu cutie automata?
        Last edited by Smurff; 05-16-2012, 21:50 PM.

Comment

C180k am si eu, cu motorul in cauza. Motorul este unul silentios, si chiar vioi (in viziunea mea) pentru 143 CP iar consumul orientativ variaza as zice ... intre 6,5 exterior si un 12 in oras. Cu siguranta un C230K va consuma mai mult, valoarea presiunii de supraalimentare fiind aproximativ dubla.
          "Tre' să fac să am ce vreau că- mi trebuie !"

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF