Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cum intretinem tapiteria de piele?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum intretinem tapiteria de piele?

Salutare tuturor.

De curand am achizitionat un C200 Kompressor full piele. Am fost la un tip care se ocupa cu detailing auto ca sa-mi dea un polish la faruri. Dupa ce a terminat operatia s-a uitat putin si in interior si m-a sfatuit sa fac ceva cu tapiteria de piele, fiindca este foarte tare si rigida (ceea ce este adevarat) iar in scurt timp este posibil sa se crape/deterioreze odata cu venirea verii (de la caldurile f.mari care sunt la noi).
    Bine, nu cred ca se va deteriora chiar atat de rapid cum spune el dar ma gandesc ca in cativa ani (sau poate chiar mai devreme) este posibil sa se crape si ca pana la urma tot ce mi-a spus el are logica, fiindca pielea ar trebui sa fie mai moale si mai maleabila ca sa reziste in timp, mai ales atunci cand se aseaza cineva pe ea.

In concluzie as vrea sa stiu cum intretineti voi personal tapiteria de piele (scaune fata + bancheta spate - excluzand firmele specializate care fac asa ceva)?

PS: Sper ca am postat in sectiunea corecta. Daca n-am postat unde trebuie imi cer scuze moderatorilor si ii rog sa mute thread-ul in sectiunea corecta. Multumesc.
    Last edited by myke82; 04-13-2012, 17:39 PM.
    C200 Kompressor 1998cmc 120kw (2001)

Lederpflegelotion, solutie de curatat si intretinere pentru piele.
    Eu mi-am luat-o din Berlin, odata cu masina, dar se gaseste si la noi. Am gasit ceva similar in Kaufland. O sterg cu solutia asta o data pe luna, si e impecabila, desi masina are aproape 20 ani.

Comment

Buna seara!
      Puteti spune exact numele produsului care l-ati gasit in Kaufland?
      Ma intereseaza si pe mine.
      Multumesc.

Comment

Pai ai real leather sau man-mad leather(artificiala)? Pt prima cel mai OK este T Cut Leather , iar pt a2a gasesti si la Mercedes la preturi super faine.

Comment

Pai eu cred ca este piele naturala (nu am de unde sa stiu). O sa caut produsul mentionat de tine sa vad daca se gaseste si in Ro. Multumesc

PS: Am aflat de la un tapiter ca laptele Doina este f.bun si nu dauneaza in nici un fel tapiteriei. Cred ca pe asta ma voi axa.

De curatat cu ce curatati tapiteria (de murdarie)?

Desi cred ca trebuia sa adaug in titlul topic-ului si partea cu, curatatul dar acum asta este.
          Last edited by myke82; 04-23-2012, 08:17 AM.

Comment

Laptele Doina e super bun.
            Cred ca poti face edit post

Comment

Buna seara!
              Am mai patit o belea...
              Am fost cu masina la spalatorie si au curatat interiorul bine, numai ca au insistat cam mult asupra volanului si astfel s-a cam luat vopseaua de pe el. Volanul este imbracat in piele, din fabrica si nu este roasa sau taiata pielea, numai ca s-a luat vopseaua de pe el.
              Ce ma sfatuiti sa fac?
              In Focsani am intrebat pe la diferite firme de marochinarie unde mai vopsesc si haine de piele si au zis ca nu se baga la asa ceva.
              Inca ceva, cum pot afla codul de culoare al tapiteriei, sau macar al volanului?
              Multumesc!

Comment

Ai incercat sa te uiti in manualul masinii (dupa cod)? Eventual sa mergi la reprezentanta cu masina sau sa le dai un telefon si sa le spui VIN-ul masinii. Astfel ar trebui sa-ti poata afla codul. Alta cale eu nu stiu dar poate sunt alte persoane informate mai bine.

PS: Nu mai pot modifica titlul. :|

Comment

Da cred ca o sa dau o fuga pana la reprezentanta cand am putin timp.
                  Merci!

Comment

Incearca produsele Meguiars

Comment

Eu folosesc cu rezultate foarte bune, produsele Leatherique pentru recapatarea elasticitatii, curatarea porilor si cutelor de impuritati, eliminarea aspectului de "lucios".

Comment

Cred ca cel mai bine folosesti spuma de curatat pielea de la Mercedes (Mercedes-Benz Leather Care Foam). Codul ei este A0019865971 13 (300 ml). Pretul este de 83 lei la Mercedes Tiriac.
                        Last edited by soricica; 10-06-2013, 08:46 AM.

Comment

Folosesc Leatherique pentru ca in urma documentarilor de pe forumurile de detailing si din experienta altora, am inteles ca este printre cele mai competitive produse in materie de intretinere a pielii.
                          Nu am folosit si altceva ca sa fac o comparatie, dar sunt multumit de rezultatele date de aceste produse.
                          Last edited by daniel_tandara; 10-06-2013, 10:37 AM. Reason: Completare

Comment

Das are dreptate, cu produsele Meguiars se lucreaza peste tot in strainatate, cat si la reprezentantele din tara ! Stima .

Comment

Cum spunea si un coleg mai sus, toti tapitierii folosesc si recomanda lapte DOINA. Folosit la inceputul tratamentului de cateva ori pana incepe sa inmoaie pielea si apoi lunar, efectele sunt exceptionale.

Un prieten folosea creme GEROVITAL, si pot spune ca interiorul masinii arata ca scos din fabrica, pielea fiind foarte foarte moale.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF