Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Ce ulei motor imi recomandati?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pentru un motor OM651 250CDI, 210k km ulei original Mercedes 5W30 e ok?

Sau e mai indicat o norma 5W40 la km astia?

Comment

• Daca masina are 400 de mii , crezi ca ar trebui ulei 10w40 ?
      Honda.

Comment

• Originally posted by Kay View Post
        Daca masina are 400 de mii , crezi ca ar trebui ulei 10w40 ?
        Ce rol are raspunsul tau la intrebarea mea?

Comment

• In mod normal la un motor care este in parametri si nu consuma ulei recomandat este 5w30, pe masura ce cresc uzurile mergem pe 5w40.
          Eu am folosit in ultimi ani Liqui Moly, dar am incercat anul trecut la Porsche un Ravenol 20w50 si mi-a placut cum se comporta, acum merg pe asta la toate.
          In plus la toate masinile le-am adaugat Motor Protect de la LM, se rocomanda la 50,000 km, am simtit o inbunatatire a mersului, reducerea zgomotului si a consumului de ulei, oricum nu are ce sa fie rau.
          Iar schimbul nu poate depasi 10-15,000 km nu cum recomanda acum reprezentantele, am o masina de serviciu de 3 ani diesel, revizia este recomandata la 25.000 sau la 1 an, are 35,000 am facut 3 revizii la 10k, iar inainte de ultima uleiul era la jumatate, cred ca in ritmul propus de ei la 100 k, este gata motorul, mai ales ca nu stim ce ulei pun.
          Last edited by Mercedes Vio; 02-18-2018, 18:13 PM.

Comment

• La c180 benzină kompresor 2010 ce recomandați?

Comment

• Iti dau un pont . Suna la reprezentanta , Autoklass sau Tiriac si cere o factura proforma pt seria ta de caroserie , pt revizie cu toate filtrele , pe email .
              O sa-ti trimita un pdf cu toate codurile pe original , la ulei ( ce tip ) , filtre etc.
              Dup care la orice magazin de piese , comanzi ce ai nevoie .

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF