Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Activare video/tv in mers la W204

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

deci merge sau nu VIM fara a cumpara nimic? Monteaza cineva TV pe un comand 2012?

Comment

Originally posted by cristian27 View Post
      Salutare sunt o gramada pe ebay,de exemplu http://www.ebay.it/itm/Interface-Cab...item3cd1bec9f6
      Da, am auzit ca singura solutie pentru video in mers este acel cablu de 200 euro. Ce poate face acel cablu !? Un strap.
      Acel strap, nu poate fi facut de un electrician dibaci, cu costuri substantial reduse ??

Comment

Originally posted by bodo0202 View Post
        Da, am auzit ca singura solutie pentru video in mers este acel cablu de 200 euro. Ce poate face acel cablu !? Un strap.
        Acel strap, nu poate fi facut de un electrician dibaci, cu costuri substantial reduse ??
        De multi ani incoace Mercedes a inlocuit o gramada de 'cabluri' cu functii logice.

'Cablu' pt W204, este de fapt o interfata complexa care filtreaza informatiile despre viteza. Astfel Comand-ul vede mereu viteza 0.
        http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Originally posted by cl600 View Post
          De multi ani incoace Mercedes a inlocuit o gramada de 'cabluri' cu functii logice.

'Cablu' pt W204, este de fapt o interfata complexa care filtreaza informatiile despre viteza. Astfel Comand-ul vede mereu viteza 0.
          Da, ok, am inteles. Intrebarea mea era, daca pe langa gramada aceea de cabluri si mufe care trebuie achizitionata, mai exista si altceva ( o interfata, ceva... etc)?

Comment

Da exista si o interfata.

Comment

Originally posted by premieru View Post
              Am eu de vanzare cu 600RON cablul.
              Buna ziua,
              Pe langa acel cablu, mai exista si o interfata, in vederea functionarii in timpul mersului, a sistemului video ?

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF