Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Service B1

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Service B1

Imi apare mesaj ca trebuie sa-mi fac cat de curand service-ul B1, 110.000km. E prima revizie pe care o fac eu si nu prea stiu ce inseamna. Puteti sa-mi dati mai multe detalii, ce presupune acesta revizie si cam cat costa. Am inteles ca exista mai multe revizii, A, B... Merci!

Originally posted by alexcampean View Post
    Imi apare mesaj ca trebuie sa-mi fac cat de curand service-ul B1, 110.000km. E prima revizie pe care o fac eu si nu prea stiu ce inseamna. Puteti sa-mi dati mai multe detalii, ce presupune acesta revizie si cam cat costa. Am inteles ca exista mai multe revizii, A, B... Merci!
    Din cate stiu eu service A este revizia pe care toata lumea o face la 15 mii km sau un an, depinde care limita se atinge prima. Iar sevice B este o revizie generala care se face undeva la 30 de mii km, si presupune mai mute verificari si mai amanuntite : frana de mana, scurgeri la motor, componenete uzate, etc. Revizia B se face prima data la 30 de mii sau un an, apoi la fiecare 30 de mii sau 2 ani. Rog colegii care se pricep mai bine sa ma corecteze daca am gresit ceva.

Comment

Working...
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF