Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

transplant evacuare de w202 c230k pe c180?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• transplant evacuare de w202 c230k pe c180?

Salut!
    Rog colegii cu mai multa experienta sa imi dea si mie o parere despre compatibilitatea traseului de evacuare de pe w202 c230 kompressor cu un w202 c180.
    Fac acest transplant pentru ca am gasito ieftina si a mea are catalizatorul scos. Oare este compatibila? Se va simtii diferenta? Astept raspunsurile voastre.

Transplantul a fost facut dar se aude ca si cum catalizatorul este faramitat in toba finalasi ies fragmente. Oare se poate curata toba cumva?

Mentionez ca nu mai exista catalizator si se vad urme de sudura pe toba acestuia
    Last edited by Luxian; 11-03-2011, 16:49 PM.

Comment

Catalizatorul se poate curata , baga o ranga si sparge portelanul .Referitor la teava dava diametrul este la fel atunci esti ok.

Comment

adica sa bag o ranga in toba finala? asta nu inseamna ca distrug si sitele?

Comment

Colegul zazvy64 spunea de catalizator asta daca se poate da jos. Catalizatorul are un filtru din ceramica care dupa un anumit timp incepe sa se macine deci cam ce ar fi de facut daca poti scoate catalizatorul poti baga o ranga sau ceva ca sa scoti acel filtru de ceramica sa il spargi sa iasa bucatele. Dupa cate stiu eu nu prea ai aces la catalizatorul de pe c180 sa faci operatiunea asta. Am facut asta la un c200 am dat evacuarea jos am facut o fereastra in catalizator am scos acel filtru din ceramica apoi am sudat la loc. Uite nr meu si iti explic 0752809625

Comment

Cind am zis curata ma-m referit la distrucerea cataliticului intern , daca asta vrei sa faci si crezi ca e infundat, nu ai nici o sansa sa-l desfunzi asta ti-o spun din experienta , cunsc pe cineva care la spalat si cu benzina si tot probleme au fost pina nu am bagat ranga in el nu sa rezolvat .
            Cind zici toba finala te referi la toba de esapament ? Cataliticul covertor se afla in fata aproape de motor , prima toba sa-i spunem asa , mai poti avea un rezonator si toba finala la spatele masinii . Daca te referi la ultima toba si ai fragmente in ea de ceramica alea provin din prima toba adica CATALITICUL .

Comment

Am observat lipsa catalizatorului pentru ca a fost scos dinainte. In schimb fragmente din el au ajuns in toba finala si zdrangane. Am vazut fragmente care ieseau pe toba finala cand turam motorul. La asta ma refeream.

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF