Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

schimbare anvelope w204

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• schimbare anvelope w204

Salut!am si eu o nelamurire;la cati km ar trebui scimbate anvelopele(in special cele pe spate)?eu am facuti 47000km pe anvelopele actuale(Pzero rosso) si am observat ca pe spate unu e mai uzat ca celalalt.pe fata inca par bune.sa le mai tin si sa le schimb pe toate odata sau sa le schimb numai pe spate?

Originally posted by razvan87 View Post
    Salut!am si eu o nelamurire;la cati km ar trebui scimbate anvelopele(in special cele pe spate)?eu am facuti 47000km pe anvelopele actuale(Pzero rosso) si am observat ca pe spate unu e mai uzat ca celalalt.pe fata inca par bune.sa le mai tin si sa le schimb pe toate odata sau sa le schimb numai pe spate?
    Stimate coleg, anvelopele tin in functie de marimea piciorului , ele nu mai prezinta siguranta cand peste martorul de uzura este 1,2 mm la anvlopele de vara si 1,4 mm, la anvelopele de iarna. Eu zic ca daca pe fata nu sunt uzate la minimul de siguranta, nu are rost sa l-e schimbi, schimba doar cele de pe spate.
    Toate cele bune.
    Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Comment

Mersi mult!
      In alta ordine de idei ar merge pe masina un set de jante 2x 8.5jx18 si 2x 9jx18 cu anvelope 245/40/18 pe fata si 265/35/18 pe spate(jante de pe un E cu pachet amg)?
      Eu am pachetul AMG da nu stiu sigur daca s-ar potrivi.

Comment

Mersi mult!
        In alta ordine de idei ar merge pe masina un set de jante 2x 8.5jx18 si 2x 9jx18 cu anvelope 245/40/18 pe fata si 265/35/18 pe spate(jante de pe un E cu pachet amg)?
        Sincer nu stiu, cel mai bine e sa mergi la o reprezentanta Mercedes si ei iti va spune ce model de jante merg.
        Toate cele bune.
        Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Comment

Pai in cazul asta am sa dau un mail unei reprezentante sau am sa dau o fuga la una cand am timp!
          Daca tot suntem pe subiectul cu jantele...;de vreo 2 luni incoace la viteze mici am o bataie usoara dar sesizabila la una din rotile din fata,sau cel putin asa cred eu,posibil sa fie si din spate!intrebarea este daca e ceva mai costisitor cum ar fi o janta sau 2 indoite sau se poate rezolva cu o echilibrare?
          din experiente proprii ce credeti?si daca puteti recomanda un service de roti profi da cu preturi decente.

Comment

Pai in cazul asta am sa dau un mail unei reprezentante sau am sa dau o fuga la una cand am timp!
            Daca tot suntem pe subiectul cu jantele...;de vreo 2 luni incoace la viteze mici am o bataie usoara dar sesizabila la una din rotile din fata,sau cel putin asa cred eu,posibil sa fie si din spate!intrebarea este daca e ceva mai costisitor cum ar fi o janta sau 2 indoite sau se poate rezolva cu o echilibrare?
            din experiente proprii ce credeti?si daca puteti recomanda un service de roti profi da cu preturi decente.
            Daca ai jantele de Amg pe 18" poti pune 235/40 pe fata si 255/35 pe spate. Eu asa le am la un E coupe. Mai mari nu am idee daca ar merge. Sunt curios ce stil de sofat ai daca ai reusit 47.000 de km cu un set de cauciucuri...eu am 13.000 si deja cele pe spate nu mai duc 3-4000. Si chiar nu le-am abuzat. Niste porcarii de la Continental care pe ud sunt pe ca pe zapada cu ele.
            Legat de bataie, sa nu fie din bucsi,pivoti etc. Depinde si ce bataie e. Ca daca simti o trepidatie in masina poate fi janta. Daca e bataie mai metalica e ceva pe dedesupt. Mie ieri mi s-a stricat amortizoru si tot o bataie era la inceput. Acum a devenit lovitura la fiecare denivelare cat de mica.
            16'' C350e
            16" 911 Carrera
            15" S350 Cdi

Comment

Am jantele pe 17 cu 225/45 si 245/40,dar de 3 ani de cand am masina le-am folosit atat vara cat si iarna si au cam inceput sa dea semne de oboseala,ca sa zic asa.Am gasit pe net setul asta de jante pe 18 de pe un E si ma cam batea gandul...de asta intrebarea cu marimile!
              Ori au fost foarte bune anvelopele ori nu stiu,ca nu le-am menajat in mod special dar dupa spusele celor de la un service trebuia sa le schimb vara trecuta da am mai tras de ele in ideea ca poate schimb jantele si sa nu investesc aiurea in anvelope pt un an!
              Bataie se simte doar la viteze mici,pana 50km\h sa zic dupa care nu prea se observa.de asta mi-e sa nu fie de la janta sau mai grav ceva pe dedesubt!am inteles ca numai o roluire pt o janta e pe undeva la 150 ron!

Comment

Mersi mult!
                Uite aici un tabel cu dimensiuni omologate de constructor dar sunt pt versiunea mea de motorizare, dar nu cred ca difera.Si eu am in intentie sa trec pe niste jante de 18 dar inca ma mai gandesc, poate dupa ce se mai duc Amg-urile de 17 pe care le am acum.Ti-as sugera dc tot treci pe 18 sa pui pe cele de 17 cauciucuri de iarna si sa mergi numai iarna cu ele.
                Attached Files

Comment

Mersi pentru tabel!pai in afara de motor si faptul ca tu ai tr. integrala e aceeasi masina deci se potrivesc.am vb la o reprezentanta si astept sa vad daca imi ofera un raspuns.Dar nu am sperante mari ca din cate am mai vazut 9j cu 265 anvelopa e cam lat pt un C.

Comment

In primul rind daca ai uzuri ale cauciucurilor neobisnuite trebuie sa verifici geometria , presiunea de aer incorecta poate duce la uzuri , amortizoarele trebuie verificate si ele duc la uzuri .

Comment

Originally posted by razvy64 View Post
                      In primul rind daca ai uzuri ale cauciucurilor neobisnuite trebuie sa verifici geometria , presiunea de aer incorecta poate duce la uzuri , amortizoarele trebuie verificate si ele duc la uzuri .
                      Geometria trebuie facuta la vreo reprezentanta ca sa fii sigur sau merge si la service de roti mai bun?
                      Eu sunt aproape sigur ca am de facut multe pe la roti ca am avut un an plin de gropi,damburi si alte pertuberante ale asfaltului ,dar sper si eu ca tot omu' sa se rezolve cu o echilibrare!Daca nu cade nimic de pe masina si trec cu bine de iarna la urmatoarea revizie am de bagat buget serios in masina!Ce-i adevarat pana acum,la 47000km,nu am avut nici o problema cu masina si nu am schimbat nici macar o garnitura la masina in afara de reviziile obisnuite!

Comment

Iti dai seama ca ma intrebi chesti care nu le stiu pe acolo , Bucurestiul la-m lasat in 87, darr. eu te sfatuiesc sa te duci la un garaj care are masinarie de geometrie , nu la unu care o face cu sfoara , cit despre balansarea cauciucurilor nu vei rezolva nimica inafara sa-ti protejezi rulmentii si bucsele care sufera de la vibratiile cauzate de balansarea rotilor .

Comment

Concluzii:
                          In legatura cu bataia la roti am fost la Autosoft,mi-au dat baietii rotile jos si din cate mi-au explicat pe spate cauciucurile sunt terminate da uniform roase si jantele sunt relativ ok in schimb pe fata am ambele jante indoite,una mai tare ca cealalta si un lucru care nu l-am inteles ce inseamna e ca anvelopele nu sunt roase,au vreo 6mm,dar bat amandoua(ceea ce nu am inteles ce inseamna).Treaba e trebuie schimbate toate 4 si indreptate jantele pe fata.
                          In legatura cu marimile de jante asta e raspunsul celor de la mercedes:
                          BUNA ZIUA

DIMENSIUNILE RECOMANDATE DE JANTE/ANVELOPE CARE SE POT MONTA PE UN C KLASSE SERIE W204 SUNT URMATOARELE (18 INCH):

7.5JX18 ET47 225/45 R18 FATA

8.5JX18 ET58 245/35 R18 SAU 255/35 R18 SPATE

JANTA AMG 8JX18 ET50 225/40 R18 FATA

8.5JX18 ET54 255/35 R18 SPATE

9JX18 ET54 255/35 R18 SPATE

O ZI BUNA

Comment

Concluzii:
                            In legatura cu bataia la roti am fost la Autosoft,mi-au dat baietii rotile jos si din cate mi-au explicat pe spate cauciucurile sunt terminate da uniform roase si jantele sunt relativ ok in schimb pe fata am ambele jante indoite,una mai tare ca cealalta si un lucru care nu l-am inteles ce inseamna e ca anvelopele nu sunt roase,au vreo 6mm,dar bat amandoua(ceea ce nu am inteles ce inseamna).Treaba e trebuie schimbate toate 4 si indreptate jantele pe fata.
                            In legatura cu marimile de jante asta e raspunsul celor de la mercedes:
                            BUNA ZIUA

DIMENSIUNILE RECOMANDATE DE JANTE/ANVELOPE CARE SE POT MONTA PE UN C KLASSE SERIE W204 SUNT URMATOARELE (18 INCH):

7.5JX18 ET47 225/45 R18 FATA

8.5JX18 ET58 245/35 R18 SAU 255/35 R18 SPATE

JANTA AMG 8JX18 ET50 225/40 R18 FATA

8.5JX18 ET54 255/35 R18 SPATE

9JX18 ET54 255/35 R18 SPATE

O ZI BUNA
                            o informatie utila. si eu ma gandesc sa trec pe jante de 18"

Comment

In cazul in care ma razgandesc in a mai investi in jante si raman cu astea de 17(posibil sa trec la alta masina daca merge bine treaba vara viitoare) nu stiu ce anvelope sa imi i-au.Prima mea optiunea ar fi Michelin Pilot Super Sport,da nu stiu daca au marimile necesare pe 17.A doua optiune ar fi Michelin Pilot Sport 3.
                              Are cineva slte sugrstii sau informatii despre prima optiune?

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF