Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Xenon sau leduri ?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Xenon sau leduri ?

Salutare. Am un w203 din 2002, si nu sunt prea multumit de puterea farurilor. Motiv pentru care as vrea sa fac o schimbare. Si apelez la voi pentru cateva pareri in ceea ce priveste raportul pret/calitate, fiabilitate, dificultate de montare, etc in ceea ce priveste montarea pe masina a unui kit kenon sau a ledurilor... Deci astept parerile voastre Stima!
    Last edited by Luxian; 08-05-2011, 13:53 PM.

Ledurile sunt nule ca luminozitate, motiv pentru care apar doar de design sau daylights. Daca ai farul matuit si/sau fara lupa, mai rau vei face cu xenonul. Incearca, mai intai un polish la faruri, vei vedea diferenta.
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

iti recomand faruri clare .. le cumperi de pe ebay.de la pret destul de bun ..

Comment

multumesc frumos pentru indicatii !

Comment

Faruri clare....2500 ron..oauuuu...noroc ca le am ..dar tot am pus xenon....far cu lupa,se bede super.deci..pune xenon sau becuri alb gheata cu plasma mai puternice ,sunt la fel de placute

Comment

Se vede in sensul de design sau luminozitate? Ca-ti place tie cum arata masina cu lumini de culoare alb rece sau albastru e una, sa ai luminozitate mai buna e alta.
            https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Pai imi place ca sunt de folos in primul rand,normal nu??..eu unul nu as schimba ceva de pe masina ..pus de producator si sa arate si bine estetic sau sa fi fost foarte bine ingrijit
              pentu nici un altfel de produs asemanator,doar ca este de ,,tunning,, sau ca are el 100 de lupe(in cazul farurilor)..nu tine mult ..

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF