Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Oare merge un motor de 202 (97 automat,dreapta) pe un 202 (95,manual,stanga)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Oare merge un motor de 202 (97 automat,dreapta) pe un 202 (95,manual,stanga)

Va salut !

Am posibilitatea de a cumpara un motor, ieftin, de pe un W202, C200, an 1997, cu volan pe drepta, si cutie automata.

Oare se poate pune acest motor, fara schimbari majore,complicatii si improvizatii, pe un W202, C200, an 1995, cutie manuala, volan pe stanga, adica fierul meu.

Stiu ca motorul din 97, are debitmrtru, al meu nu are, ala are clapteta de acceleratie electronica, si mai sunt diferente intre ele.

Eu ma gandesc sa schimb doar blocul motor, cu tot ce e in el.

Al meu are bataie de linie, consuma ulei mult, are gaze mari, cand o las sa merga in viteza, fara acceleratie, face balans, zmaceste, etc. asta e motivul pentru care as vrea sa il schimb.

Pretul pentru motorul ala e mic, motorul e bun.

Voi ce sfaturi imi dati ?

Multumesc frumos !
    W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
    http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Nu vad motivul de ce nu ar merge motrul fiind aceiasi masina si cu atat mai mult acelas tip de motor nu ar avea de ce sa nu mearga indiferent pe ce parte e volanul motorul e la fel si suporti cred
    Cati km are motorul tau si de la cat are gaz pe el sunt curios ce durata de viata are un motor al meu e de 1.8 si e posibil sa aiva 204.000 asa scrie in bord cine stie dar merge inca bine
    Ai pute sa i iei si cutia din cate stiu motarele pe care sunt motntate cutie automata au o durata de viata mai lunga pentu ca merge intr-un regim de turatie indicat de producator. O seara placuta tuturor

Comment

Nu e tocmai asa, motorul "mot a mo" nu merge, pentru ca sunt 2 generatii diferite, dupa 1997, a aparut face lift ul, care a schimbat foarte mult 202 ul.

Fierul meu are gaz de la aprox 120.000 km si acum are 352.000 , dar nu asta e problema.

Pe la 250.000 km a fost fier motorul, s-a mers pe autostrada vreo 600 km fara apa cu temperatura peste 100 grade, iar dupa aia s-a schimbat garnitura de chiulasa, dar nu a fost de ajuns ...

De atunci motorul are bataie de linie, dar continua sa merga bine, in sensul ca se tureaza, ajunge la 180 km / h , fara probleme, etc, atat doar ca manca ceva ulei si are ceva trepidatii.

Nu vreau sa bag o gasca de bani in el, pentru ca nu mi se merita, vroiam doar sa stiu niste pareri de la niste oameni trecuti prin asta.

Multumesc frumos !

Comment

Salutare Albule.Aceeasi miscare am vrut si eu sa fac pe automatul meu din 96'.Am vrut sa cumpar un w202 tot din 97' manual.(volan pe aceeasi parte la mandoua).Eu am gasit cu 1000 e toata masina ).Eu am 2500 pe automata,ala avea 2000 sau 2200 nu mai retin.Dar am renuntat la ifee fiindca cineva de la dezmembrari ,si nu numai,mi-a spus k motoarele pentru cutie automata sunt diferit construite fata de cele de manuala,si practic nu se "pupa" la elementele de fixare.insa la tine mai este o problema,daca schimbi pozitia directiei,nu se muta automat si celelalte componente de sub capota??
        cum le fixezi?
        LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

Comment

De aia am intrebat si eu aici.

Initial am intetionat sa il iau complet si sa pun pe fierul meu doar blocul motor cu tot ce e in el, pistoane, biele, arbore, cuzineti, segmenti, etc.

Dar nu stiu daca ar potrivi.

Comment

Intreaba la un service care se ocupa cu asa ceva

Comment

Marele alb.De ce nu mergi in germania la dezmembrari,sau la un park auto si cumperi cu 1000 sau 500 E,depinde de masina,una lovita in spate,sau lateral,care are motorul bun,si folosesti de pe ea mai mult decat motorul.
              LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

Comment

Ok, io am intrebat, daca se poate sau nu pune motorul ala pe fierul asta si atat.

Nu vad rostul altor propuneri si intrebari ...

Daca tot vorbim de preturi si rupturi, eu pot lua masina asta la 18 milioane, acasa, cu totu, motor, cutie automata, punti, diferential, cardan, telescoape, interior, etc...

Toate cele bune !

Comment

Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF