Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Intercooler c270 identic cu c220???

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intercooler c270 identic cu c220???

Un nene care are dezmembrari mercedes mi-a zis ca intercoolerul de la c220 (w203) este identic cu cel de c270 (w203) si mie mi se pare o mare tampenie....voi ce ziceti? Si...daca stie cineva unde gasesc unul pt c270 cdi 2001 w203?

La reprezentanta gasesti sigur. Cauta si prin dezmembrari dar intreaba si la reprezentanta de pret sa faci comparatie. Si mai poti intreba si la magazine de piese auto sa vezi aia ce preturi au.
    Eu l-am schimbat acuma 2 ani ca am lovit un caine si s-a fisurat, a fost pana in 300 de euro..nu mai stiu exact ca au fost multe piese.
    Intereseazate cat e unul original inainte sa cumperi altceva. bafta

Comment

stiu ca gasesc dar sunt scumpe rau...14 mil original nou...si nu prea imi permit... la dezmembrari am gasit la 100 E dar e de c220 si cineva mi-a zis ca e la fel de asta tot intreb si nimeni vad ca nu stie.

Comment

Si mie imi vine greu sa cred ca se potriveste, dar cine stie...poate au facut un model sa se potriveasca la toate C`urile care au.
        Pai daca nenea ala o spus asa, cumpara-l si il pui...daca nu se potriveste mergi cu ele si ii dai de cap cu ala de pe 220 sa iti deie banii inapoi. Sau poti sa te intelegi cu el sa il primeasca inapoi daca nu se potriveste.

Comment

salut.....daca mai e de actualitate subiectul....mai demult am vazut un w211 320 CDi fara bara,lovise un caine si proprietarul ii cumparase piesele,inclusiv intercoolerul ; comparativ(ochiometric) cu al meu care este w 203 220 cdi,sunt asemanatoare ca dimensiuni.
          Hitler lebt durch Mercedes-Benz

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF