Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

bordul la w 203 e din piele sau plastic

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bordul la w 203 e din piele sau plastic

Am si eu o curiozitate in legatura cu bordul la w203:
    Este din piele sau vinil, pentru-ca mie mi se pare foarte moale cand il atingi si vreau sa stiu pentru a cumpara produse de intretinere
    Attached Files
    DIESEL FAN

Chiar astazi am mers cu un prieten intr-un 203 shi vorbeam de calitatea materialelor puse pe mashina. Bordul mi s-a parut a fi din plastic. Baietzii shi fetele cu C-uri, voi ce zicetzi?

Comment

Sintetic 100%. Cine are volan de piele sau schimbator de piele, poate face comparatie.
      Still Loving MB

Comment

cu ce intretineti bordul atunci , vreau si eu sa stiu ca in baza celor de la spalatorie ...

Comment

Cred ca eternul silicon ishi face treaba foarte bine si aici.

Comment

Siliconul nu e asa bun pentru ca lasa bordul lucios si atrage praful, am gasit pe internet niste produse foarte bune insa e foarte scump transportul. Din cate stiu firmele de detailing de la noi folosesc produse automagic insa cand am cerut oferta de pret de la cei din romania am ramas masca la ce preturi practica fata de state. Momentan pentru interior folosesc Armor All sunt made in SUA si sunt bune.
            DIESEL FAN

Comment

A se cauta importatori de SONAX sau altceva.......parca HEBA(13 SEPT,importator Sonax)

Comment

Originally posted by DMIHNEA View Post
                A se cauta importatori de SONAX sau altceva.......parca HEBA(13 SEPT,importator Sonax)
                Spray Elf , de bord, de la real, este bestial.
                Am facut si rime
                Mult mai ieftin si cu rezultate execelente, testat de mine.Este made in france.

Comment

Nu stiu cat de bine isi face treaba in situatiile astea, dar pentru incaltaminte(oiele sau imitatie)si haine de piele eu am folosit lapte demachiant. Eu zic ca ar trebui sa-si faca treaba si aici.Daca merge pentru ten de ce n-ar merge si pe sintetic?
                  Stop accidentelor!
                  Viata are prioritate!

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF