Originally posted by pianosso
View Post
Chiar daca a fost un spoiler nou, in momentul comenzii s-a avut totul vedere, sine, suruburi, piulite si mai stiu eu ce le mai trebuia. Pur si simplu nu si-au facut treaba cum trebuie, si cu asta basta.
Cat despre o mai mare atentie la predarea masinii...acum iti dau dreptate, insa atunci...fiind prima vizita la o reprezentanta mercedes, nici prin cap nu mi-a trecut ca s-ar putea sa faca astfel de greseli, am avut incredere (greseala mea). Te gandesti ca te duci la o reprezentanta serioasa, nu mai stai sa te uiti cu lupa la masina cand o ridici de la ei. Insa dupa cum am vazut increderea asta nu-si are rostul in tara asta. Recent am fost in Austria de Craciun si am incercat sa-mi repar bara acolo, dar erau prea ocupati in perioada respectiva. Am fost la trei service-uri Mercedes(nu reprezentante) si toti s-au mirat de ce bara era montata asa aiurea, TOTI. Iar astia din Romania incearca sa te prosteasca spunand ca mai bine de atat nu se poate.
Dar de acum incolo, DA, ma voi uita cu lupa la masina ca altfel nu se mai poate, trebuie sa stai langa ei si daca vrei sa-ti puna lichid pt spalat parbrizul

Salutari si numai bine.
Originally posted by Traveler
View Post
Bafta
Comment