Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

intrebare comand aps si telefon mobil

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

buna

Am cumparat si eu un mb 180 kompresor din 2005 si am o dilema in legatura cu conectarea la bluetooth.

Am incercat sa conectez telefonul cu masina fara acel dispozitiv din cotiera si am gasit conexiunea masinii (reteaua) dar nu sa putu face legatura . Stie cineva ce se intampla ?
    Am citit pe forum ca se poate conecta doar cu acel dispozitiv , daca e asa cum de telefonul imi vede 'reteaua ' bluetooth a masinii ?

Comment

Am si eu in langa cotiera acolo unde e locul de bauturi si bricheta ceva grilaj mic de vreo 2cm pe 5 cm,acolo poate sa fie loc pt mufa aux,sau e altceva?L-am scos afara,dar nu am vazut nimic!Masina e W203 an 2001

Comment

Originally posted by catalincatalin View Post
        Am si eu in langa cotiera acolo unde e locul de bauturi si bricheta ceva grilaj mic de vreo 2cm pe 5 cm,acolo poate sa fie loc pt mufa aux,sau e altceva?L-am scos afara,dar nu am vazut nimic!Masina e W203 an 2001
        Acolo se pun monezile... Fise pt cãrucioare la hypermarket

Comment

Știe careva cu exactitate și poate sa detalieze cu exactitate conectarea iPhone la modelul w203 '00/'07

Comment

Oare stie cineva daca in tara , vinde cineva Viseeo mb-4 ?

Comment

La un mercedes w203 c220 din 2005 cu navi command ntg 2...stie cineva cum pot activa functia de mp3??? se poate face un update al navgatiei?...pentru ca am vazut ca aceste tipuri de navigatii citesc si cd mp3...astept raspunsuri.Multumesc!

Comment

Buna, sper sa nu postez gresit. Am o problema similara legata de telefonul mobil. Un C220 2005 la care am pregatirea de telefon pe masina (comenzi pe volan, functie PHONE in computerul de bord) si basca un dispozitiv triunghiular aproape, fixat pe bord si care are mufa pentru Nokia 6210. As vrea sa stiu cum pot pastra pregatirea si in acelasi timp sa folosesc o interfata moderna (bluetooth) care sa nu mai necesite fixarea fizica a telefonului in suport si de asemenea sa permita conectarea unor telefoane mai noi.

Comment

incercare: un Mercedes w211 din 2005, o unitate audio 50 APS, si optiunea de bluetooh activa, cauta telefonul il gaseste, se "leaha " cu ajutorul unui cod...si apoi....nimica....telefounl zice: disconectted" si unitatea la fel...am incercat cu iphone, samsung, nokia...etc....ma poate ajuta cineva?

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF