Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Jante de iarna pe 16 sau 17?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

singura problema care am avut-o in privinta asta e ca pe unele strazi pe unde nu se face dezapezire cu plugul ramane la un moment dat pe mijlocul strazii o parte mai inalta si pe langa se fac santuri cum trec masinile!acolo mai erau cazuri cand mai dadeam cu fundul de pamant,ca sa zic asa,da mai mult cu scutul!in rest daca te feresti de mormanele de zapada inghetata nu ai treaba!
    in schimb ti-as sugera o folie protectoare pe bara fata si capota!am facut bucuresti-suceava de vreo 3-4 ori iarna trecuta si de la pietrisul care il dau astia pe sosele,ca nisip nu se poate numi,mi-au ciuruit bara,capota si nici parbrizul nu a scapat!

Comment

Originally posted by razvan87 View Post
      singura problema care am avut-o in privinta asta e ca pe unele strazi pe unde nu se face dezapezire cu plugul ramane la un moment dat pe mijlocul strazii o parte mai inalta si pe langa se fac santuri cum trec masinile!acolo mai erau cazuri cand mai dadeam cu fundul de pamant,ca sa zic asa,da mai mult cu scutul!in rest daca te feresti de mormanele de zapada inghetata nu ai treaba!
      in schimb ti-as sugera o folie protectoare pe bara fata si capota!am facut bucuresti-suceava de vreo 3-4 ori iarna trecuta si de la pietrisul care il dau astia pe sosele,ca nisip nu se poate numi,mi-au ciuruit bara,capota si nici parbrizul nu a scapat!
      Da, de bucatile de zapada inghetata imi e frica si mie.Cred ca ar fi eficace sa imi montez un mic plug pe bara fata si nu mai am treaba Stiu ca o folie de protectie e eficace dar deja am cateva puncte de vopsea luata pe bara si pe capota de la drumuri, asa ca oricum in primavara o bag la o vopsire/polish.
      In alta ordine de idei, are cineva montate cauciucuri care nu sunt omologate de Mercedes? Eu voi avea pe spate 2 mai inguste, dupa cum rezulta din posturile de mai sus, si eram curios daca sunt probleme, desi cei de la reprezentanta au zis ca de iarna, asa isi pun toti...
      Last edited by Renesys; 11-16-2010, 12:03 PM.

Comment

Originally posted by Renesys View Post
        Da, de bucatile de zapada inghetata imi e frica si mie.Cred ca ar fi eficace sa imi montez un mic plug pe bara fata si nu mai am treaba Stiu ca o folie de protectie e eficace dar deja am cateva puncte de vopsea luata pe bara si pe capota de la drumuri, asa ca oricum in primavara o bag la o vopsire/polish.
        In alta ordine de idei, are cineva montate cauciucuri care nu sunt omologate de Mercedes? Eu voi avea pe spate 2 mai inguste, dupa cum rezulta din posturile de mai sus, si eram curios daca sunt probleme, desi cei de la reprezentanta au zis ca de iarna, asa isi pun toti...
        Buna ,iarna cu cit sunt m-ai inguste e m-ai bine ca au aderenta

Comment

Intrebarea lui era alta...
          Din experienta mea, pe spate nu-s probleme cu + sau - la latimea anvelopei, atat timp cat nu atinge aripa.
          Pe fata e problema (inclusiv cu efecte la ESP).
          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

M-am interesat si merge sa pun 225/45/17 si pe axa spate, desi gumele astea sunt cam la limita maxima pe jantele de 8,5J.Asa ca o sa raman la 225/45/17 pe toate 4.O alta problema iarna , ma gandesc, ar fi faptul ca masina este cam joasa datorita pachetului Amg(mai ales in fata) si nu stiu cum ar face fata la nameti mari.Ai avut probleme din acest punct de vedere?
            Fabrica echipeaza jantele de 7,5 J cu anvelope 225 ... iar cele de 8,5 J cu 245 ...

In cazul tau adica jante de 17, echiparea standard este 225/45/17 pe 7,5J si 245/40/17 pe 8,5 J

Atasez un tabel cu dimensiunile minime/ideale/maxime pentru diferite latimi ale jantelor.

Eu personal recomand pentru iarna jante pe 15 sau 16, si anvelope cu banda de rulare mai ingusta si cat mai inalta in talon,

Ex: 205/60/15 225/55/16

La tine ar merge super niste jante de otel sau aliaj mai ieftine, de care sa nu te doara sufletul daca se exfoliaza (de la sare si nisip) sau se ciobesc in borduri si nameti inghetati.

Ca si dimensiuni poti face o comparatie cu ce iti da tie talonul,

Pun un link unde poti face comparatie.

Tire size calculator | 1010Tires.com is the largest and most trusted online and retail tire company.

Bafta !
            Attached Files
            W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
            http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
              Intrebarea lui era alta...
              Din experienta mea, pe spate nu-s probleme cu + sau - la latimea anvelopei, atat timp cat nu atinge aripa.
              Pe fata e problema (inclusiv cu efecte la ESP).
              Pe fata e ok, raman ca cele din fabrica-225/45/17, care e marimea omologata, insa pe spate sunt omologate 245/40/17, diferenta ar fi de 20 mm.Oricum am comandat 4 la fel de iarna -225/45/17, dar nu le-am pus inca la ce temperaturi sunt acum.
              Last edited by Renesys; 11-16-2010, 16:45 PM.

Comment

Eu personal recomand pentru iarna jante pe 15 sau 16, si anvelope cu banda de rulare mai ingusta si cat mai inalta in talon,

Ex: 205/60/15 225/55/16

La tine ar merge super niste jante de otel sau aliaj mai ieftine, de care sa nu te doara sufletul daca se exfoliaza (de la sare si nisip) sau se ciobesc in borduri si nameti inghetati.

Ca si dimensiuni poti face o comparatie cu ce iti da tie talonul,

Pun un link unde poti face comparatie.

Tire size calculator | 1010Tires.com is the largest and most trusted online and retail tire company.

Bafta ![/QUOTE]

Merci pt tabel.Stiam ca sunt la limita cu 225/45 pe 8,5J. Jante pe 16 nu pot pune deoarece am un sistem de franare supradimensionat fata de celelalte motorizari, etrierii sunt mult mai mari si nu incap.Oare va fi vizibila aceasta modificare, adica se va vedea ca anvelopa nu imbraca exact janta? Astia de la reprezentanta au zis ca au mai pus gume asa si ca nu sunt probleme...dar totusi nu sunt anvelope omologate pe dimensiunea asta, nu?
                Last edited by Renesys; 11-16-2010, 16:55 PM.

Comment

Nu se va vedea tare, dar se va vedea ca peretele anvelopei este aprox. perpendicular pe Marginea jantei, si nu balonat putin cum este normal.

Eu am pe jante 8.5 J (Jantele AMG de pe W202, cele pe spate) gume de 225, mai precis 225/45/17 si sunt ok, poti sa te uiti pe topicul de vanzare al jantelor, sa vezi cum sta 225 pe 8,5 j

Sa iti iei neparat anvelope cu protectie la janta, macar aia sa protejeze janta.

Toate cele bune !
                  Last edited by marele_alb; 11-16-2010, 20:00 PM.
                  W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
                  http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Am o nedumerire acum: Oare cauciucurile de iarna pe 225/45/17 sunt conforme si pentru jantele de pe spate care sunt de 8,5 Jx17H2 ET 58 fata de cele de pe fata care sunt 7,5Jx17 ET 47? Pe spate la gumele de vara am 245/40/17 si ma gandesc daca ar trebui si de iarna sa iau tot la fel...
                    Daca sunt trecute in talon si alte variante, este de analizat. Oricum, fata de varianta de baza, trebuie acelasi diametru exterior.

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF