Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Display temperatura

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Display temperatura

Salut.
    Am si eu un c180 din 94 modelul elegance si nu are displaiul de temperatura exterioara.Intrebarea mea este daca are cumva sonda de temperatura ca sa stiu sa nu mai caut display sau ceasuri de bord.In bord sub ceasuri mai are o mufa cu 3 fire si as vrea sa stiu daca e de la senzorul de temperatura din exterior.Va multumesc.

Daca postezi numarul de identificare al vehiculului,VIN-ul,atunci poate ca te putem ajuta cu un raspuns concret.
    W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

Senzorul de temperatura exterioara, se alfa in spoilerul din fata pe partea stanga.
      Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
      Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

salut eu am display-ul in bord dar nu mai afiseaza puteti sa imi spuneti de unde ar fi problema....eu am un c220 din 11/1993.....va multumesc.

Comment

Originally posted by polygram View Post
          salut eu am display-ul in bord dar nu mai afiseaza puteti sa imi spuneti de unde ar fi problema....eu am un c220 din 11/1993.....va multumesc.
          Cel mai probabil s-a ars becul de iluminare din spatele display-ului, trebuie scos becul aferent si verificat.
          Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
          Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF