Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Crestere putere w203

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Crestere putere w203

Sunt interesat de o resoftare pt cresterea puterii masinii! Vreau sa va intreb daca a facut cineva acest lucru si daca dauneaza motorului? Am un C220 cdi (150 cai) si am inteles ca dupa o resoftare ajunge undeva in jur de 180 cai. Multumesc pt. eventualele raspunsuri.

Eu am montat pe masina asa ceva si este super ok poti regla cai putere de la 150hp pana la 204hp are pe cutia de boxtuning un potentiometru mic gradat de la 0la9.eu il folosesc pe la 5 deoarece scade consumul cu 1 litru . Am facut proba si cu el dat la maxim dar in acest caz consumul creste cu puterea si nu prea am in oras unde sa ma folosesc de caluti.
    Eu am pe masina modelul cu 1.699 lei :http://www.motortuning.ro/e107_plugi...icle.php?in=d#
    Last edited by Zsoltcox; 06-10-2010, 20:42 PM.

Comment

Tu ai un power box....Oricum e interesanta ideea...Eu ma refeream la modificarea soft-ului din ECU...

Comment

Eu zic ca stai in loc ca iti f.. strici motorul sau turbina . E o parere de bun simt, rog nu-mi dati in cap. Nu vad logica: putere mai mare - dezavantaje 0? Sa fim seriosi..

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF