If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Cine mai are problema cu rugina?
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Daca a mai avut cineva probleme cu rugina...spuneti-mi si mie va rog cum as putea sa rezolv. De asemenea daca se poate numarul de telefon al unui tinichigiu bun si care sa nu ia pielea de pe mine pe praful asta...Orice sprijin este bine venit.
Treaba ta daca vrei sa te duci la tinichigiu.Eu mi-am cumparat tot necesarul si ma apuc maine de ea.Si eu am probleme cu rugina pe la aripi,in jurul butucului de la portbagaj....si alte mici retusuri.Sper sa iasa bine.Cand voi termina voi posta niste poze.Nu imi trebuie sa iasa la perfectie,mai mult o fac ca sa nu se mai intinda rugina,pentru ca am observat ca se intinde cam repede.La mine problema e sprayul culoarea masinii,pentru ca imi fac la comanda si mia zis ca nu o sa iasa perfect culoarea masinii,ci aproximativ.Acum sa vedem ce iese...
Perfect nu prea are cum sa iasa , am auzit ca ar iesi cu aproximatie , luand in calcul vechimea vopselei , si aplicand un coeficient mediu de imbatranire.Cel mai bine ar fi daca ai merge cu capacul de la busonul de la rezervor , astfel putand sa iti aleaga nuanta cea mai apropiata.Daca nu e vreo problema cu reclama , pot zice ca cei de la Standox lucreaza si astfel , alegand vopseaua dupa nuanta de pe o suprafata mai mica , cel mai simplu , de pe capacul de la buson.
Eu m-am interesat la policolor si m-am dus cu capacul de la rezervor si mia aratat paletele de culori.Si exact aceeiasi nuanta nu au.Era putin mai inchis sau putin mai deschis.Mare diferenta nu era dar sa vad cum iese pe masina si voi posta niste poze
Se poate face vopsea dupa cea de pe masina ( chiar daca e imbatranita ) doar ca cel care o face trebuie sa stie meserie pe vremuri era linga Mega Image-ul de pe Stefan cel Mare colt cu Teiul Doamnei un magazin de vopseluri si era o tanti acolo care mi-a facut vopsea metalizata la culoarea de pe masina desi era veche cam de 3 ani ,Cea acrilica se mai scoate cum se mai scoate ( cauta pe catalogul masinii ,dupa aia cu lupa si un pantone de nuanta pe masina),pt ca se vede produsul final dar la cea de apa e de groaza ...
Salutare to all.Am de indreptat si vopsit partea dreapta a unui C class din '96.Cine poate sa imi recomande un service bun in bucuresti????????
trebuie indreptat si stalpul central dreapta.
LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.
Am si eu probleme cu rugina, anii isi spun cuvantul din pacate. Are habar careva cam cat m-ar costa tinichigeria si vopsitul? Probleme sunt la aripi, praguri si sub bandourile usilor. Nu e foarte grava treaba doar ca e acolo si ma deranjeaza.
La W124 doar pentru schimbat praguri si vopsit ( pragurile la culoare ) asta iarna mi-au cerut in 2 locuri 1200 ron iar in alta parte 1800 .E drept ca e de demontat /montat la masina (aripi ,aparatori de plastic ,scaune mocheta ) taiat si sudat un pogon de tabla dar totusi ... Pe praguri am dat 300 ron iar manopera ajungea la 400% :| asta e traim in Romania
Pentru colegul Eugen Gaftoneanu , pretul este asa de mare pentru ca intra sudura si manopera destul de multa , fata de ceea ce ar contine reparatia la tine , daca zici ca sunt puncte superficiale , nu e gaurita tabla , iar stratul de rugina nu e foarte gros.
@Eugen Gaftoneanu In calculul facut de dumneavoastra , in pretul acesta intra sudura cu argon?
Service-urile la care am incercat au fost service-uri care lucrau cu casele de asigurari ( cassco,rca) ,banuiesc ca la pretul ala sudau in argon , mie oricum mi s-a luat ,nu am obiceiul sa ma targuiesc intreb pretul iar daca mi se pare mare caut in alta parte .Am pus fete la praguri de plastic sa ascund gaurile si astept sa vad prin toamna cum se misca treaba ,or sa fie multi care or sa faca aceeasi treaba la 1/2 de pret
p.s. mi s-a spus ca dureaza 3 zile ,deci mult de lucru nu e ,1 pe o parte 1 pe o parte demonteaza in 3 ore maxim ce e de demontat ,mai pune 3 ore sa tai cu flexul pragurile vechi si sa le dai jos ,centrezi praul nou pe masina si incepi sa sudezi ,nu cred ca pe burta masinii se da cordon de sudura pentru ca la cei 3 m cit are pragul se face barca deci tot puncte ca si sus ,dai cu bidineaua cu grund si cu teroson pe el si aia e
Baieti va multumesc mult pt toate informatiile postate dar totusi nu am aflat esentialul... Are cineva sau nu are un tinichigiu bun, care sa nu ia pielea de pe tine pe praful asta?
De asemenea voi pe unde va faceti schimburile de ulei si in general consumabile?...am auzit ca la reprezentanta te rup baietii la capitolul financiar si nici nu prea se poarta frumos cu masinile in service (s-ar putea sa ramai fara ceva piese bune ).
Inca o data va multumesc frumos!
Oare cei atit de greu sa schimbi uleiul la masina ,tai un bidon patrat de 5li si dai drumu la ulei de filtre nu mai spun floare la ureche spor la treaba
Salutare tuturor! Si eu am avut probleme si sincer sa fiu am rezolvat singur singurel. Totul a iesit neasteptat de bine. Nu credeam sa reusesc sa fac vreodata ceea ce am facut, dar nevoia il invata pe om si uite asa la w202 - an 1995 - a iesit perfect. Sfatul meu este sa dati cu terason toata partea de jos a masinii (de la bandouri in jos) si asta imediat dupa ce ati curatat foarte bine rugina care a aparut. Daca intereseaza pe cineva din voi va dau mai multe detalii la tel 0721833866
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment