Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Oglinzi rabatabile W203 2006

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Oglinzi rabatabile W203 2006

Salut,
    Am cumparat de curand un MB C200 din Germania, printre altele mi-au spus ca oglinzile sunt rabatabile. Din pacate nu am avut atunci curiozitatea sa probez. Cert este ca acum ma tot uit dupa un buton ceva din care sa le pot rabata. Am incercat cu mana dar mi-e frica sa nu le rup. Stie cineva de vreo setare sau... m-au pacalit?

Pune o poza cu bordul si cu butoanele de langa schimbator sau da-ne VIN-ul adica seria de sasiu si o iti spunem ce optiuni are.
    Mercedes W202 C180 Sport
    Mercedes W245 B180 cdi

Comment

Wdb2030071f804065

Comment

VIN WDB2030071F804065
        Model C 200 CDI
        Chassis 2030071F804065
        Engine 646962 30 516834
        Transmission 722699 06 430549
        Order 0 6 226 00136
        Delivery date 22.02.06
        Dealer Munich branch (226)
        Interior cloth anthracite (011)
        Paint
        359 tanzanite blue metallic
        Options
        H06 Unknown code
        M22 displacement 2.2 liter (с 02.10.1995)
        P78 Unknown code
        P80 vehicle with folding top, long
        010A Unknown code
        260 elimination of model designation on rear lid (с 01.05.1968)
        287 ski inboard loading facility
        through-loading feature (с 01.10.1990)
        345 rains sensor for windshield wipers (с 01.10.1993)
        354 antenna on roof centre rear for mobile D-net telephone
        antenna on roof centre rear for standard D-net telephone (с 01.10.1994)
        386 Unknown code
        423 5 speed automatic transmission / nag (с 01.03.1994)
        474 Unknown code
        525 Unknown code
        550 trailer coupling (с 01.03.1965)
        580 air conditioner/Tempmatic (с 01.11.1982)
        673 high-capacity battery (с 01.01.1964)
        690 blue heat-insulating glass all round, rear window (laminated safety glass) (с 01.10.1995)
        806 Change of year of model, last figure shows new model year
        873 seat heater for left and right front seats (с 01.02.1984)
        926 emission control eu4-measure 30.11.1991 (с 09.09.1997)
        953 rotating emergeny flasher, central front (blue light)
        985 clearing code (с 01.01.1960)
        2XXL Unknown code
        202B Unknown code
        250B Unknown code
        260B Unknown code
        Mercedes W202 C180 Sport
        Mercedes W245 B180 cdi

Comment

Nu cred ca are oglinzi rabatabile. Eu am cautat si in WIS, si nu apare:
          Code:
          h06                    wood trimm olive ash burl                                                                                                                                                                                                                            
          m22                    displacement 2.2 liter                                                                                                                                                                                                                                        
          p78                    fleet model                                                                                                                                                                                                                                                                                    
          p80                    special model fleet package                                                                                                                                                                                                                    
          010a                fabric                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
          260                    type destination on trunk lid - elimination                                                                                                                                                    
          287                    through-loading feature                                                                                                                                                                                                                                    
          345                    rain sensor                                                                                                                                                                                                                                                                                    
          354                    antenna for telephone d/e-net                                                                                                                                                                                                            
          386                    mobile pre.-installation (mtus)                                                                                                                                                                                                    
          423                    5-speed automatic transmission                                                                                                                                                                                                        
          474                    particle filter                                                                                                                                                                                                                                                                    
          525                    radio audio 50 aps                                                                                                                                                                                                                                                        
          550                    trailer coupling                                                                                                                                                                                                                                                                
          580                    air conditioner                                                                                                                                                                                                                                                                    
          673                    high-capacity battery                                                                                                                                                                                                                                            
          690                    emergency spare tire (mini spare)                                                                                                                                                                                            
          806                    aej 05/1;05/m                                                                                                                                                                                                                                                                            
          873                    seat heater for left and right front seats                                                                                                                                                        
          926                    exhaust gas cleaning with euro 4 technology                                                                                                                                                    
          953                    classic/standard equipment                                                                                                                                                                                                                        
          985                    coc paper euro 4 technology w. Reg. Cert. Part ii                                                                                                                            
          2xxl                federal republic of germany                                                                                                                                                                                                                    
          202b                owners manual and service record - german                                                                                                                                                            
          250b                mobilo life/europe service package                                                                                                                                                                                        
          260b                airbaglabel - german/english                                                                                                                                                                                                                
          359u                tanzanite blue metallic finish                                                                                                                                                                                                        
          011a                fabric - black/anthracite
          Poate e una din dotarile care au "Unknown code" in dreptul lor
          ...

Comment

multumesc mult pentru promptitudine! mai este vreo modalitate prin care as putea totusi sa aflu? imi e greu sa cred ca un model relativ nou nu are optiunea asta
            MULTUMESC!

Comment

Originally posted by cata.bada View Post
              Multumesc mult pentru promptitudine! Mai este vreo modalitate prin care as putea totusi sa aflu?Imi e greu sa cred ca un model relativ nou nu are optiunea asta
              MULTUMESC!

Incearca pe viitor sa scri cu litera mare la inceput de propozitie.Mersi.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

După cum ţi-a spus LUXIAN ai şi codul 953 - classic/standard equipment.
                Echiparea CLASSIC NU are oglinzi rabatabile.
                S-a mai discutat de acest subiect aici mi se pare la "Tips and tricks" sau ceva de genu` ăsta
                Iubitor de Mercedes

Comment

mul'tam

Multumesc pentru raspunsuri.
                  M-am lamurit.

Comment

Si eu am echiparea classic si nu am oglinzi rabatabile,oricum mi se pare ciudat ca un mercedes sa nu aiba oglinzi rabatabile macar manual...

Comment

Salutare,
                      Tocmai am achizitionat un C200 CDI din 2006. Problema este ca nu stiu exact ce fel de echipare are. Nu e nici Classic si nici Avangarde... pe bandoul lateral nu scrie nimic dar banuiesc ca este o masina facuta pe comanda deoarece are echipare clasic dar cu piele crem... Ma poate ajuta cineva cu o lista de optiuni pe care le are aceasta masina plecand de la seria VIN?
                      Multumesc.

Comment

Buna

Am gasit pe youtube cum se pot rabata oglinzile , si am incercat si eu la un 180 kompresor din 2005 echipare clasic (ma refer la rabatare manuala).

Se apasa sticla oginzii partea dinspre masina la maxim dupa care se poate trage toata oglinda in spate.

Comment

Poti posta te rog linkul catre video?
                          Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

Comment

Salut. Ca sa stiti daca aveti oglinzi rabatabile electric, ma refer in principal la o noua achizitie, cautati 2 butoane deasupra reglajului oglinzilor. Sunt de aceeasi dimensiune cu butoanele pentru selectarea oglinzilor, si au desenate sub ele o oglinda cu o sageata spre interior, respectiv exterior. Mentionez ca a mea este un w203 coupe din 2004. Ma inclin
                            Mercedes Benz 203CL/2004

Comment

Atasez o poza cu bordul pt masina mea. Butoanele pentru rabatare sunt cele doua de sus. Stima.
                              Attached Files
                              Mercedes Benz 203CL/2004

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF