Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Magazin piese

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Magazin piese

Am o rugaminte la voi: imi poate cineva recomanda cateva magazine de piese auto unde as putea gasi piese de MB?(adresa sau site web) Sa nici nu ma rupa la pret si sa fie de calitate.
    PS Sunt nou in Bucuresti si nu ma prea descurc. Multumesc anticipat!

Stefi auto(service mercedes autorizat,face doar mercedes),drumul gazarului,este pe linia 25 si cand ajungi la statia drumul gazarului faci stanga,dupa 2 km asa o sa vezi auto stefi mercedes service,este tot pe stanga,sunt foarte buni baieti si nu se arunca la bani

Comment

AutoStefi -Stefan 0722218326, Str david ilie 42

Comment

multumesc, o sa incerc si va raspund

Comment

Acum mai am o problema...mi s-au gripat pistoanele de la etrierele fata, a intrat apa si au prins rugina. Unde as putea gasi sa cumpar pistoanele respective? Am intrabat la diverse magazine de piese si mi-au spus ca nu se gasesc separat de etriere, cu totul costa undeva la 900 RON bucata. Cand am aflat m-au trecut sudori reci. Respect!

Comment

Salut, eu cu 1600 Ron am luat o masina intreaga, un c-class din 97.
            Mai bine cauta la dezmembrari, iesi mult mai ieftin.
            Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
            Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF