Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cruise control

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cruise control

Salut, am si eu o intrebare. Pot sa montez sa montez un 'cruise control' la un w 202 c180 din 94, benzina si daca da de unde il pot procura? Multumesc

Cruise control / tempomat se poate monta cam pe orice masina.
    -daca are acceleratia electronica e mai simplu de montat.
    -daca are aceleratia pe cablu, adica pedala trage prin o sarma o clapeta din compartimentul motor atunci se pun kituri de cruise control ce contin un actuator electronic sau cu vacum. Acest actuator se prinde pe cablul tau actual si iti va tine cablul fix sau ii va modifica putin pozitia astfel incat sa tina viteza constanta.
    Last edited by no problem; 04-21-2010, 14:26 PM.

Comment

Originally posted by comfort_auto View Post
      Cruise control / tempomat se poate monta cam pe orice masina.
      -daca are acceleratia electronica e mai simplu de montat.
      -daca are aceleratia pe cablu, adica pedala trage prin o sarma o clapeta din compartimentul motor atunci se pun kituri de cruise control ce contin un actuator electronic sau cu vacum. Acest actuator se prinde pe cablul tau actual si iti va tine cablul fix sau ii va modifica putin pozitia astfel incat sa tina viteza constanta.

Litera mare la inceput de propozitie. Ti-am corectat si postul din sectiunea A klass, multumesc.
      E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

Comment

Multumesc. Mai ramane sa il cumpar si sa gasesc pe cineva care sa il monteze...Ma poate ajuta cineva?

Comment

Salut Ionut , sa ne dai si noua cateva detalii , pret achizitie, cost montaj ... si cateva impresii daca ti ai montat cruise control ul.
          http://www.clubmercedes.ro/mercedes-...c-t5215p7.html

Comment

Salutare, este cine din Timisoara care monteaza asa ceva. Pretul e undeva la 1000 RON.
            Il gasiti la sectiunea "Publicitate" al forumului.
            Succes.
            Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
            Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Pentru W202 exista de exemplu modelul Waeco MS-50.
              Costa in jur de 150 de euro.
              Montajul, daca nu ai 2 maini stangi si ai habar sa citesti schema de instalare, il poti face si singur.

Partea frumoasa e ca nu trebuie sa folosesti modulul lor de comanda, care se vede la o posta ca nu-i cel original, ci poti folosi o maneta originala.

Toate cele bune !

Comment

Multumesc. O sa vad cum reusesc sa ma descurc.

Comment

Multumiri speciale colegului 'Orvo' pt poze, si pote ne auzim sa imi trimiti si mie unul...daca ai sau poate stii de unde?

Comment

Salut! De curand mi-am achizitionat un frumos C 250d din 2013 (W204). Momentan nu stiu foarte multe deoarece este prima masina de acest tip, in trecut am detinut Opel.

Masina nu a fost echipata din fabrica cu tempomat (cruise control), si imi doresc tare mult sa-l instalez. Pe vechea masina aveam si m-am obisnuit cu el.
                    Deja am fost la reprezentanta sa intreb iar pretul pentru retrofit este destul de mare (pot oferi detalii - in caz ca nu incalc vreo regula pe forum).

In caz ca v-ati intalnit cu acest casa sau aveti idee de costuri si daca se poate monta, astept parerile voastre, sunt destul de hotarat sa-l instalez. Precizez ca masina nu are maneta de cruise si trebuie instalata.

O zi frumoasa va doresc !

Comment

Working...
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF