Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Intelligent Light System w204

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intelligent Light System w204

Salutare!
    Dintre proprietarii de w204 de pe forum, si nu numai, are cineva Intelligent Light System pe masina? Sunt interesat de functia curve-light(care schimba pozitia xenonului in functie de gradul de rotire al volanului), de la ce viteza devine aceasta activa?
    Am un C350 model 2010 cu DRL-uri si cu ILS activ pe masina dar nu am observat nicio schimbare a luminii in curbe.

Merci!

Salut din cate stiu eu la C classe este legat la proiectoare,cel putin asa e la mine la W203 functioneza chiar si cand stai cu masina pe loc,nu am urmarit insa pana la ce viteza functioneaza.

Comment

Originally posted by Zsoltcox View Post
      Salut din cate stiu eu la C classe este legat la proiectoare,cel putin asa e la mine la W203 functioneza chiar si cand stai cu masina pe loc,nu am urmarit insa pana la ce viteza functioneaza.
      Din proiectoare face cornering( se aprinde proiectorul stg sau dr in functie de cum tragi de volan), curve light e altceva din cate stiu.La modelul w204 2010, cel cu DRL-uri nu mai exista functia cornering light, deocarece nu mai are proiectoare de ceata.

Comment

Nu te contrazic cu ce zici tu,dar nu am vazut nici un w204 fara proiectoare de ceata.
        Treaba cu DLR-ul nu stiu ce sa zic ,nu ma pricep.

Comment

Nu te contrazic cu ce zici tu,dar nu am vazut nici un w204 fara proiectoare de ceata.
          Treaba cu DLR-ul nu stiu ce sa zic ,nu ma pricep.
          Modelul 2010 de w204 nu mai are proiectoare de ceata ca cel anterior si doar Daytime Running Lights-Leduri pentru zi.Daca nu esti convins vezi la sectiunea My Car MB- postul My C350 Cdi 4Matic

Comment

Da intradevar ce zici tu,Daytime Running Lights probabil are in far sistemul de curve light,dar se fabrica in continuare si pe modelele w 204 din 2010 cu proiectoare normale,are chiar un vecin de al meu adus acuma 2 luni din Germania este un 2.2 cdi .
            Acuma am reusit sa vad si eu ce bijuterie de masina ai,sa il stapinesti sanatos si sa ai ffffffff.. multi km fara evenimente.
            Superba masina este exact modelul care vreau si eu sa il achizitionez.

Comment

Da intradevar ce zici tu,Daytime Running Lights probabil are in far sistemul de curve light,dar se fabrica in continuare si pe modelele w 204 din 2010 cu proiectoare normale,are chiar un vecin de al meu adus acuma 2 luni din Germania este un 2.2 cdi .
              Acuma am reusit sa vad si eu ce bijuterie de masina ai,sa il stapinesti sanatos si sa ai ffffffff.. multi km fara evenimente.
              Superba masina este exact modelul care vreau si eu sa il achizitionez.
              Merci frumos, chiar este o masina perfecta as putea spune.Nu stiam ca se mai fac w204 2010 si cu proiectoare.La asta a mea nu mai are functia cornering, iar cu curve lights se pare ca nu imi merge deoarece are o eroare de soft la ESP, asa a venit masina de la ei si acum astept sa imi trimita un update.

Daca ai posibilitati, nu ezita si mergi pe acest model si te asigur ca nu vei regreta
              Last edited by Renesys; 05-04-2010, 09:28 AM.

Comment

Am eu asa ceva pe masina, nu stiu daca este legat de viteza, dar in curbe se vede cum se misca lumina. Am incercat sa misc de volan stand pe loc dar nu are nici un efect, se aprind doar proiectoarele.

Comment

Trebuie sa-ti mearga si pe loc eu am w204 si merge incearca sa pui rotita de la lumini nu pe A duo pana la capat la faza scurta si atunci roteste de volan si vezi daca iti merge !

Comment

uite aici un articol care explica destul de bine ce face ils http://www.c-class.com.cn/english/ca...iew/safety/753

Comment

Originally posted by chiajna View Post
                      Trebuie sa-ti mearga si pe loc eu am w204 si merge incearca sa pui rotita de la lumini nu pe A duo pana la capat la faza scurta si atunci roteste de volan si vezi daca iti merge !
                      O sa incerc si asta.Deci pe Automat nu iti merge deloc? Ciudat, eu stiam ca pe loc nu face.As vrea sa vad asta cu ochii mei, ca nu stiu ce sa mai cred.

Comment

Pana la viteza de 40 km/h iti functioneaza numai functia cornering (adica se aprind proiectoarele cand iei de volan stanga - dreapta). Dupa aceasta viteza se misca lupa xenon-ului dupa curba si nu se mai aprind proiectoarele. Incearca atunci cand este ceata si o sa vezi, dar sa nu aprinzi lampa de ceata, pentru ca atunci farurile bat altfel (bat mai mult spre extremitati). Drumuri bune!

Comment

Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF