Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

200 CDI BlueEFFICIENCY - 23.900 euro

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 200 CDI BlueEFFICIENCY - 23.900 euro

200 CDI BlueEFFICIENCY

Un Mercedes-Benz inovator, mai puternic si totodata economic, cu un pachet bogat de dotari care poate fi al dvs la un pret surprinzator.

Linie echipare AVANTGARDE;
    Audio 20 Radio/CD;
    Climatizare automata ( THERMATIC);
    Suspensie AGILITY CONTROL.
    __________________________________________________ ________

Pret: 23.900 EURO + tva

Salutare!
    Acesta e mesajul pe care l-am primit pe mail, am sunat la dealer si mi s-a spus ca este un lot, destul de mare, de masini facute pentru acest pret. Cum sunt in cautare de masina pt navete pe drumuri nu prea bune, nu sunt dispus sa cheltuiesc mai mult de 30.000 euro dar oferta asta e prea ciudata.
    Aveti informatii despre masina asta? Ce puteau "taia" incat sa scada atat de mult pretul?

Sigur 200 cdi? In Euromall la pitesti oferta asta era pe un 180 Kompresor.

Comment

Sigur. Am vorbit cu agentul de vanzari, mi-a promis un mail cu niste pdf-uri dar nu le-am primit inca.

Comment

Hai sa-ti traduc mesajul dealer-ului:

"Salut,

Masina pe care incerc sa ti-o vand este una din sutele de masini produse pentru flotele marilor corporatii de afara, care din cauza situatiei economice din ultimii doi ani nu le-au mai cumparat. Singura dotare este linia de echipare Avantgarde si surpriza: masina este pe stoc.

E un pret acceptabil asa ca te rog sa-i dai o sansa."

Acum lasand gluma de-o parte, daca ai de gand sa cheltuiesti banii astia pentru o masina care sa-ti serveasca la "navete pe drumuri nu prea bune", orienteaza-te spre un Tiguan, poate te incadrezi chiar la X1/Q5 (daca tii la eticheta). Un Rav4 este o alta optiune buna.

Comment

Tiguan am, si inca unul destul de dotat dar SUV-urile in nici un caz nu sunt masini pt drumuri proaste (sunt masini de fite pe asfalt sau ceva off road din joi in Pasti - si ala ca sa fie).
          Intre timp am aflat ca sunt masini productie 2010, unele inca nefabricate si, cum tot grupul Daimler sta prost momentan, vor sa castige macar cota de piata pe anumite segmente. Singurul motiv pentru care sunt tentat de asa ceva e ca o consider una din cele mai bine desenate masini in momentul asta. In rest, am avut destule cat sa nu mai dau doi bani pe brand.
          Am primit "asigurari" ca masinile sunt de serie dar aici, inca ma semne de intrebare.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF