Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Xenon pt W204

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Xenon pt W204

Salutare!

Am un C 350 Cdi 4Matic- model 2010 si acum cateva zile i-am schimbat becurile de pozitie care erau prea galbui in comparatie cu DRL si xenonul cu niste leduri albe non-error.Acestea arata mult mai bine, insa sunt f puternice si de o culoare alb-albastruie din cauza geamului(cred) care sunt in discordanta cu xenonul din fabrica care pare acum alb-galbui.Am faruri Bi-xenon cu Intelligence Light System pe masina si din verificari, Xenoanele sunt de tipul D1S, de 4300K(nu sunt sigur de asta) si as dori sa le schimb cu unele mai puternice, gen 6000k.Cine a mai pus astfel de becuri, as fi recunoscator sa imi raspunda, cineva mi-a promis ca imi aduce niste becuri Well done de 6000k, care se pun pe gama Vw/Audi si nush ce sa fac.

Va multumesc!

4300K, 6000K, reprezinta temperatura de culoare (cu cat e mai mare cu atat este mai albastruie).

Puterea este aceeasi si este data de droser.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Originally posted by cl600 View Post
      4300K, 6000K, reprezinta temperatura de culoare (cu cat e mai mare cu atat este mai albastruie).

Puterea este aceeasi si este data de droser.
      Da exact, eu as pune 6000k pt ca din cate am inteles e mai avantajoasa si mentine lumenii in standarde suficiente.Normal ca cea stock de 4300k e cea mai buna deoarece e cea mai apropiata de lumina zilei si ochiul uman o percepe foarte usor.
      Btw, stiu ca te ocupi si cu diagnoze si cred ca esti cel mai in masura sa ma lamuresti in urmatoarea problema:
      Pe masina am DRL-uri care merg doar pe modul Automatic in timpul zilei.Pe pozitie merg doar pozitiile iar pe faza scurta-Xenonul +pozitii +DRL(cu o intensitate mult mai mica).Pot face sa mearga POZITIILE +DRL in acelasi timp, cum mergeau la modelul anterior, cu lampi de ceata? Eu am incercat toate variantele dar nu am reusit, ma gandesc ca poate e vreo setare ceva...

Merci mult!

Comment

Si eu am pus pe pozitii LED-uri tocmai fiindca am dublu-xenon din fabrica iar alea inainte aratau nasol galbene. In schimb acum, exact cum ai spus si tu, mi se pare xenonul putin galbui..... ))))

Comment

Originally posted by Renesys View Post
          Da exact, eu as pune 6000k pt ca din cate am inteles e mai avantajoasa si mentine lumenii in standarde suficiente.Normal ca cea stock de 4300k e cea mai buna deoarece e cea mai apropiata de lumina zilei si ochiul uman o percepe foarte usor.
          Btw, stiu ca te ocupi si cu diagnoze si cred ca esti cel mai in masura sa ma lamuresti in urmatoarea problema:
          Pe masina am DRL-uri care merg doar pe modul Automatic in timpul zilei.Pe pozitie merg doar pozitiile iar pe faza scurta-Xenonul +pozitii +DRL(cu o intensitate mult mai mica).Pot face sa mearga POZITIILE +DRL in acelasi timp, cum mergeau la modelul anterior, cu lampi de ceata? Eu am incercat toate variantele dar nu am reusit, ma gandesc ca poate e vreo setare ceva...

Merci mult!
          Pune pozitiile si ceata fata.
          Ne putem uita impreuna ce setari sunt ascunse pt DRL-uri.

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Pune pozitiile si ceata fata.
            Ne putem uita impreuna ce setari sunt ascunse pt DRL-uri.
            Pai asta am incercat..pe pozitie nu pot trage rotita aia ca sa activez ceata.Ceata o pot activa doar pe Automatic sau pe Faza Scurta.Inca ceva, la ceata pe fata, Xenoanele se misca usor inspre asfalt-deci nu mai am o lampa speciala de ceata.DRL merg doar pe zi cu o lumina intensa iar seara cu o lumina mult mai slaba.Cand ai timp, poate trec pe la tine si ne uitam la setari.

Cu schimbatul xenoanelor ce parere ai? Sa trec pe 6000k?

Comment

Pai asta am incercat..pe pozitie nu pot trage rotita aia ca sa activez ceata.Ceata o pot activa doar pe Automatic sau pe Faza Scurta.Inca ceva, la ceata pe fata, Xenoanele se misca usor inspre asfalt-deci nu mai am o lampa speciala de ceata.DRL merg doar pe zi cu o lumina intensa iar seara cu o lumina mult mai slaba.Cand ai timp, poate trec pe la tine si ne uitam la setari.

Cu schimbatul xenoanelor ce parere ai? Sa trec pe 6000k?
              Eu nu iti recomand 6000K, ar arata ca lexus, mazda, etc.
              Pune-mi seria VIN sa simulez masina si sunt sigur ca se poate seta sa mearga si noaptea.

Pozitiile trebuie sa aiba aceiasi nuanta cu DRL-urile, nu cu xenoanele(parerea mea!).

www.mbretrofit.ro

Comment

Eu nu iti recomand 6000K, ar arata ca lexus, mazda, etc.
                Pune-mi seria VIN sa simulez masina si sunt sigur ca se poate seta sa mearga si noaptea.

Pozitiile trebuie sa aiba aceiasi nuanta cu DRL-urile, nu cu xenoanele(parerea mea!).
                Pai asta am avut si eu in plan, sa fie in ton cu DRL, dar dupa ce le-am instalat am observat ca noaptea par albastrui, paote o sa incerc si cu alte leduri, nush ce sa zic.

Eu vreau sa mearga Pozitiile +DRL(de zi) in acelasi timp, noaptea i-as orbi pe ceilalti cu Ledurile.Revin cu VIN-ul.

Comment

VIN: WDD2040921F470092

Merci frumos!

Comment

VIN: WDD2040921F470092

Merci frumos!
                    Sunt ceva setari pentru DRL. Te astept la mine, in zona Dorobanti. Ai PM cu nr de tel.

www.mbretrofit.ro

Comment

Deci, are cineva instalat xenon de 6000k pe w204? Astept pareri, sfaturi, sugestii, orice.

Comment

Dupa cum se vede in poza, la modelul anterior de C classe, puteau merge concomitent pozitiile +farurile de ceata.La cel cu DRL acest lucru nu mai este posibil, chiar si dupa ce am incercat o gramada de combinatii cu colegul Alin-Cl600, tot nu i-am dat de cap(inca).Daca cineva are vreo idee, sfat, sugestie, este binevenit!
                        Attached Files

Comment

salut! cateva intrebari: de unde ti-ai luat ledurile albe non error si cine ti-a asigurat montajul ? poti pune niste poze cu pozitiile aprinse te rog?

Comment

Originally posted by ciuhy View Post
                            salut! cateva intrebari: de unde ti-ai luat ledurile albe non error si cine ti-a asigurat montajul ? poti pune niste poze cu pozitiile aprinse te rog?
                            De la un baiat care se ocupa cu astea, tot el mi le-a si montat.Au fost 50 lei perechea, sunt cam albastrui noaptea, dar merg perfect deocamdata. O sa mai pun niste poze noi la My Car in curand.

Comment

Buna seara! Ce fel de becuri ai pe pozitii si proiectoare ca as vrea si eu sa imi pun.

Comment

Working...
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF