Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema aer conditionat

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problema aer conditionat

    Buna ziua. Are cineva idee de ce face prea mare presiune in instalatia de aer incat imi explodeaza pursi simplu conductele.? Este vorba despre w168 a160. Este a 3 conducta de inalta pe care o schimb plus radiatorul.

  • #2
    salut, sa explodeze pare teoretic imposibil dar realitarea confirma,cred ca bine ar fi sa schimbi service-ul unde faci intretinera masinii. cauta unul unde are aparat de colectare ''gaz'', macar nu-l pierzi, schimba filtrul si vezi ce diagnostic da aparatul. Daca nu corespunde cantitatea de ulei adaugata impreuna cu 134 sau presiune-cantitatea nu corespund cu ce scrie in interior capota automat da eroare si macar stii ce si cum. Mai exista posibilitatea ca tevile sa fi fost schimbate de fostul proprietare si sa nu fie chiar ''de alea bune''.

    Comment


    • #3
      Salut.
      -filtru infundat, rezulta presiune mare,senzorul ar trebui sa decupleze compresorul
      -conducte sau radiator infundate,senzorul ar trebui sa decupleze
      -lipsa freon sau cantitate insuficienta, compresorul nu cupleaza
      -lipsa ulei, totul functioneaza normal dar se produce avarierea compresorului in timp
      ....cel mai sigur senzorul de presiune este defect!Acesta in mod normal trebuie sa dea comanda compresorului sa se opreasca in momentul in care presiunea este mare! O diagnoza, autorizata sau un atelier specializat in probleme de ac ar trebui sa te ajute.Stima.
      PS: de ce ai mai incercat de 2 ori dupa ce au explodat prima data?!?!
      Last edited by Cristi Nazarov; 06-29-2021, 23:04 PM.
      Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
      Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
      Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
      SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
      https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

      Comment


      • #4
        Am incercat prima data pentru ca am zis ca au fost conductele coapte iar a doua oara la sfatul cuiva care mia zis ca ar fi radiatorul infundat.

        Comment


        • #5
          Acum am schimbat si senzorul presiune si compresorul au suflat cei de la sevis cu aer pe conducte si nu sunt infundate. Rezultat 30 bari pe inalte si 12 pe retur. Ventilatorul porneste la maxim. Nu ii dam de cap.

          Comment


          • #6
            Filtru decantor?Au suflat si prin el si e ok? In mod normal, explicatia ar fi ca undeva face un dop...alta explicatie pentru o diferenta asa de mare de presiune nu ar fi...
            Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
            Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
            Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
            SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
            https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

            Comment


            • #7
              Salut,

              uite mai jos citeva cauze pentru care ai putea avea valori mari la presiuni. Eu as verifica valva de expansiune , cred ca ar trebui sa ai asa ceva montat in instalatie.
              Attached Files

              Comment


              • #8
                Merci mult. Acum ma iutam la masina, a ajuns femeia acasa. Cred ca toata treaba este de la ventilator. Nu porneste cand dau drumul la aer, porneste cand se incalzeste apa. Stiu ca la a mea cand dau drumul la clima ori ce temperatura ar avea apa porneste ventilatorul in treapta a doua.

                Comment


                • #9
                  Salut!
                  Ventilatorul poate sa fie si o cauza dar si un efect. Daca nu ai suficienta presiune in instalatie nu-ti poneste pe treapta superioara cand pornesti ac-ul. Incearca o diagnoza pe modulul de climatizare. Totusi, daca nu ma insel, instalatia are o supapa de presiune pe compresor parca si ar trebui sa lucreze...
                  Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

                  Comment


                  • #10
                    Rezolvat. Cine a a umblat la masina a mufat firele invers in mufa de la ventilator, in loc sa imi traga aer inspre motor imi impingea aerul invers. Am desfacut mufa si am inversat firele. Acum merge.

                    Comment


                    • #11
                      Salut!
                      Imi vine a rade serios de tare, dar e de plans... Un lucru ca asta iti poate iti poate da dureri de cap serioase. Bine ca s-a rezolvat, e criminal fara AC acum...
                      Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

                      Comment


                      • #12
                        Da. Foarte nasol. Nu pot sa imi dau seama cum a inversat firele in mufa. Dar sa rezolvat. Am bagat o caruta de bani. Pentru doua fire cuplate invers.

                        Comment

                        Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF