Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Martor Senzor Temperatura

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Martor Senzor Temperatura

Am si eu o problema cu martorul de temperatura...De cand au fost temperaturi scazute a ramas constant aprins,motorul se incalzeste fara nici o problema dar pe bord ramane aprins[culoare galbena,nu rosie]..Astept pareri,sfaturi..Multumesc!

Eu am un A 160, pe benzina. Anul trecut, in vara, nu mai indica corect plinul de benzina, dar si-a revenit, fara nici o interventie. Poate se intampla si la tine la fel, dupa ce trec temperaturile joase, cu toate ca e mai bine sa o bagi pe tester. Motorul e mai delicat.

Comment

cand sta pe galben indica ca nu ai lichid suficient in vas daca completezi si tot asa ramane e blocat senzorul de nivel de pe vasul antigel
      diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

Comment

Daca nu se aprinde deloc cand pui contactul si becul e ok ce ar pute fi?

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF